Past Meetup

Code in the Dark

This Meetup is past

19 people went

Location image of event venue

Details

Note: Dette er eventen for å melde seg opp til konkurransen. Dersom du kun er interessert i å se på konkurransen er det og fullt mulig. I såfall meld deg opp på Facebook eventen her: https://www.facebook.com/events/1655448911439416/

• Påmelding deltaker: Her på Meetup

• Påmelding tilskuer: Facebook event: https://www.facebook.com/events/1655448911439416/

---

BartJS arrangerer årets kanskje kuleste event: Code in the Dark. Kort oppsumert: Deltakere får 15 intense minutter til å reprodusere et design i HTML og CSS - uten å se resultatet eller noen hjelpemiddel.

Vi samles på Work-Work og alle deltakere sitter på langbord og må ha en spesial-editor oppe hele tiden. Det er publikum som stemmer frem én vinner som sitter igjen med en fet premie sponset av Acando (https://www.acando.no/). Husk at du må ta med egen laptop.

Etter selve konkurransen henger vi på Work-Work, diskuterer litt JavaScript, snakker om været og drikker litt brus eller hva man skulle ønske.

Se mer informasjon om selve Code in the Dark her: http://codeinthedark.bartjs.io/

Dersom dette høres ut som noe for deg meld deg opp med en gang! Det er begrenset plasser som deltaker. Dersom du kun vil se på og være med å stemme frem vinneren kan du gjøre det og. I såfall, gå til Facebook Eventen ( https://www.facebook.com/events/1655448911439416/ ) og meld deg på.

Dette blir rått! Håper vi ser deg der enten som tilskuer eller konkurrent.