addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Koen D.

Location:

Utrecht
Hometown: Utrecht

Member since:

June 16, 2014

Waar komt jouw interesse in het ontwerpen van gedrag vandaan?

Zoals ik aangaf zie ik veel mogelijkheden om inzichten vanuit de psychologie in de praktijk toe te passen (wat naar mijn mening nog te weinig gebeurd). Ik denk dat behavioral design, als middel om gedrag te beïnvloeden, grote potenties heeft en ben daarom sterk geïnteresseerd hier meer over te horen.

Wat vind jij een mooi voorbeeld van behavioral design in de dagelijkse praktijk?

Het plaatsen van heggen langs wegen in de bebouwde kom om de perceptie van breedte van de weg te beïnvloeden, en zodoende automobilisten beïnvloeden om zachter te rijden.

Welke spreker of case zou jij graag voorbij zien komen tijdens een van de aankomende meetups?

No answer yet

Introduction

Ik ben een behavioral scientist met specialisme in besluitvorming. Ik zie veel inzichten vanuit de wetenschap die toegepast kunnen worden in de praktijk, en wil daar graag een bijdrage aan leveren.

What Koen D. is saying about this Meetup Group

Mooi platform om op deze manier kennis uit te wisselen


Our Sponsors

  • Info.nl

    Info.nl en Somehow organiseren samen de behavior design meetup.

  • Somehow

    Somehow en Info.nl organiseren samen de behavior design meetup.

  • Amsterdam E-Week

    Official Event in Amsterdam E-Week

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy