addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Dennis van S.

Location:

Den Haag

Member since:

August 9, 2013

Networks

Waar komt jouw interesse in het ontwerpen van gedrag vandaan?

Als marketing manager ben ik van nature nieuwsgierig naar het begrijpen van mensen en hun gedrag. Behavior design schijnt het licht vanuit een andere hoek op het onderwerp.

Wat vind jij een mooi voorbeeld van behavioral design in de dagelijkse praktijk?

Nike+ heeft ervoor gezorgd dat ik met regelmaat hardloop. Dat is voor mij wel een prestaties, want ik deed het tot voor drie jaar geleden nooit.

Welke spreker of case zou jij graag voorbij zien komen tijdens een van de aankomende meetups?

No answer yet

Introduction

Ik ben een starter pur sang. Ik hou ervan om nieuwe dingen op te zetten. Van nieuwe merken (MoneYou, Volkskrant Banen) tot aan feestjes (Hof Lounge).


Our Sponsors

  • Info.nl

    Info.nl en Somehow organiseren samen de behavior design meetup.

  • Somehow

    Somehow en Info.nl organiseren samen de behavior design meetup.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy