addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bjarte Kvinge T.

Location:

Bergen

Member since:

February 16, 2012

Networks

Introduction

- Grafisk Designer i Cox Bergen - Art Director med en del utviklingsjobb i armed.no hvor vi stort sett på alle oppdrag bruker wordpress.

What Bjarte Kvinge T. is saying about this Meetup Group

Dette var bra. Neste gang blir jeg med litt lengre etterpå også tenker jeg. Stort sett noe å lære/få inspirasjon fra på de fleste presentasjonene var det også. Så for min del var det både bredt nok også. Selv om det er et hav av åpninger for å gå i dypet på videre :)


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy