addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Gábor V.

Location:

Budapest

Member since:

April 16, 2013

Networks

Miért érdeklődsz a Big Data iránt? Why are you interested in Big Data?

Érdekesnek tartom és egy olyan iránynak, amelynek a jelentősége a következő években növekedni fog. Szoftverfejlesztő vagyok a Morgan Stanley-nél. A rendszereink vállalati események feldolgozását és pénzügyi hatását számolják/rögzítik, így a munkám kapcsán és adat-intenzív feladatokkal találom szembe magamat. Érdekel, hogy hogy lehetne ezt hatékonyabban űzni.

És miről hallanál a legszívesebben a meetupokon? And what would you like to hear about?

Bigdata -- miben különbözik a "hagyományos" adattárházaktól; NO SQL irányzatok (áttekintés); Hadoop; KDB+; Mongo DB;

Introduction

Studied at and graduated from the Technical University. I travelled a bit, worked in Kenya, studied Brussels and participated in Morgan Stanley grad program in New York / London.


Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy