addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Bitshift Pages

Velkommen til Bitshift!

Bitshift har etter hvert etablert seg som den mest aktive brukergruppen i Bergen. Vi har hatt et variert tilbud av lokale, nasjonale og internasjonale forelesere. Av mer kjente navn kan Scott Hanselman, Dan North, Greg Young, Jeremy Miller, Jimmy Nilsson og Mary Poppendieck nevnes.

Møtene våre avholdes vanligvis siste onsdag i hver måned. Før møtene samles vi på Dolly Dimples på Torgalmenningen for litt sosialisering over en matbit. For at vi skal ha nok mat til alle, setter vi pris på at du melder deg på møtene når du planlegger å komme.

Disse har bidratt til Bitshift så langt

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Hall of Fame April 28, 2019 8:46 PM Nils Magne L.
About Bitshift May 12, 2016 9:31 PM Nils Magne L.

People in this
group are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy