addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

FPGA og Ember.js

OBS: På grunn av hotellstreik holdes hele arrangementet, inkludert pizza, på Impact Hub på Bryggen.


FPGA

FPGA har gått fra å være ei enkel kretskortbyggeblokk til System On a Chip, SoC. Dagens fpgaer kan inneholde prosessorere med deira økosystem, transceivere, minne, dsp-blokker i tillegg til vanleg fpgalogikk. Nye verktøy forenkler samkjøring av hw (fpga) og sw og ein kan lettare flytte funksjonalitet mellom hw og sw. Avhengig av bruksområde og krav så kan fpga hjelpe til med å oppnå høg energieffektivitet, ytelse og integrering.

Intel kjøpte ifjor verdens nest største fpgaprodusent, Altera, og leverer prosessorer med innebygde fpga.

Xilinx som er verdens største fpgaprodusent leverer Zynq som er ein dobbelkjerne ARM prosessor med innebygd fpga.
http://www.xilinx.com/products/silicon-devices/soc/zynq-7000.html

Arin Kjempenes—Utdanna på Universitetet i Bergen. Har jobba i mange år som utvikler på Nera Networks AS i Bergen. Er nå daglig leder og utvikler i ProgBit AS.

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/arin-morten-kjempenes

Ember.js

Ember.js er et klientside JavaScript-bibliotek for å lage ambisiøse webapplikasjoner. Vi gir en introduksjon til hvordan Ember passer inn i JavaScript-miljøet, og hva Ember fungerer best til. Vi viser og demonstrerer konkrete eksempel på hvordan man kommer i gang og drar nytte av Embers sterke sider, inkludert nye og spennende funksjoner som Ember FastBoot.

Kim Røen og Thomas Sunde Nielsen—to Trøndere strandet i Bergen—driver og utvikler PAM og Leieting sammen med to kolleger. Kim er en utdannet designer, men har de siste årene jobbet mer og mer med webutvikling, med fokus på Ember på klientsiden. Thomas er spesialisert på iOS og webutvikling. Begge to er aktive innenfor Ember miljøet, har gjort konsulentoppdrag med Ember, og bidrar til flere open-source prosjekter.

AGENDA

17:00-18:00 - Pizza

Vi spiser pizza på Impact Hub.

18:00-19:00 - FPGA

19:00-19:15 - Pause

19:15-20:15 - Ember.js

20:15-__:__ - Geek Beer 

Vi tar en tur til Kontoret bar og fortsetter diskusjonene over noe kaldt å drikke.


Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy