addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Autentisering med Per Thorsheim

 • Scandic Bergen City

  Håkonsgaten 2-7, Bergen (map)

  60.380000 5.340000

 • I februar vil Per Thorsheim ta en alvorsprat med oss utviklere om passord og digital autentisering. Vi hadde planlagt et foredrag med Per i september i fjor som dessverre måtte avlyses - heldigvis får vi sjansen her igjen nå i februar. 

  Om Per:

  Per Thorsheim er sikkerhetsrådgiver, han kan passordet ditt, bor i Bergen og brenner for digital autentisering og sikkerhet. Han har også startet og arrangerer konferansen PasswordsCon.org her hjemme, i Las Vegas og Bochum.

  Om Kvelden:

  Har du et system med brukere, gjør du autentisering av noe slag? Ta turen innom og plukk opp noen tips. Her blir det artige historier og gode råd.

  Agenda:

  17:00-18:00 - Pizza på Dolly Dimples

  Pizza på Dolly Dimples på Torgallmenningen. Bitshift spanderer pizza og noe å drikke uten alkohol. Om du ønsker noe annet fra baren tar du det på egen regning :-)

  Husk at alle må være tilstede på konferanserommet til 18:00 da presentasjonen starter!

  18:00-19:00 - Autentisering med Per Thorsheim

  19:00-19:15 - Pause

  19:15-20:00 - Autentisering med Per Thorsheim

  20:00-__:__ - Geek Beer 

  Vi tar en tur til Kontoret bar og fortsetter diskusjonene over noe kaldt å drikke.


Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

81 going

11 not going

(See all)

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy