addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Meetup 17: Solidity

Ovog puta će nam Vedran Kajić, autor Etherizationa, prve decentralizirane strateške igre na Ethereumu, prezentirati Solidity. Pozvani ste ponijeti svoje laptope na kojima bi bilo dobro da imate nešto etera.

Prvi dio meetupa počinje u 18:00 i na njemu ćemo uz slideove i Vedranovu priču postavljati pitanja i odgovore i razgovarati o Solidityu, pametnim ugovorima na Ethereumu i povezanim stvarima. Za drugi dio meetupa postoji namjera da se zainteresirani za praktični dio uživo igraju sa Solidityem, naravno isto uz pitanja i odgovore. Ako će biti puno zainteresiranih, ostajemo u dvorani a u suprotnom ćemo se prebaciti u Hacklab (mali prostor sa kaučima i projektorom desno od ulaza)  pod uvjetom da bude relativno slobodan.

Etherization se može igrati na http://www.bspend.com/playeth

Nakon svega najvjerojatnije još malo svratimo u Kolding.

Meetup će biti pod sponzorstvom Udruge za promicanje digitalne kulture - očekujte nešto za prigristi i popiti.

Join or login to comment.

15 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy