This Meetup is past

40 people went

Location image of event venue

Details

https://youtu.be/Ql3I83nD4qo

WEES WELKOM OP ONZE 5e #CRYPT070 MEETUP

in de Bazaar of Ideas (op loopafstand van NS station Hollands Spoor)

Met:

20:15 - 20:40 OTTO DE VOOGD

Otto deelt met ons zijn ervaringen met het opzetten en runnen van een platform voor de uitwisseling van cryptocurrencies in Estland en de enorme tegenwerking die hij hierbij ondervond van de overheid aldaar. Een overheid die hem zelfs bedreigde met 3 jaar gevangenisstraf.

20:40 - 21:05 HOE DUURZAAM IS CRYPTOGELD?

Thomas Kemmere ( http://www.greenlight-consultancy.nl ) werpt (groen) licht op deze kwestie.

21:05 - 21:30 RCHAIN

RChain is de onderliggende (en in ontwikkeling zijnde) technologie van Synereo. Wat is de stand van zaken en wat zijn de perspectieven? Meer info hierover door: Hendrik Jan Hilbolling.

Lees bijvoorbeeld ook: https://cointelegraph.com/news/synereo-unveils-tech-behind-its-decentralized-social-network-rchain-to-replace-blockchain

21:45 - 22:10 ROELAND CREVE

Er is de laatste tijd een duidelijke stijging in belangstelling voor Monero. Roeland Creve geeft uitleg over de inner workings van Monero en op welke wijze Monero de transacties anonimiseert. Kijk voor een inleidend artikel van Roeland op: http://weuse.cash/2016/11/24/introduction-to-monero/

22:10 - 22:35 BITCOINS BESTAAN NIET

De onschuldige vraag aan hem of Bitcoins nu op de blockchain staan of in je wallet, noopte Henk van Tijen het antwoord te zoeken. Het resultaat is een korte introductie in Transacties en UTXO's.

CRYPT070

Vanuit de telegram group https://telegram.me/crypt070 kun je bijdragen verwachten over de eerste ervaringen opgedaan met ByteBall ( http://www.byteball.org ), een cryptomunt met een alternatief voor de blockchain in de vorm van een zg. DAG (Directed Acyclic Graph).

2017, HET JAAR VAN DE DOORBRAAK?

De vooruitzichten zijn veelbelovend voor cryptocurrencies in 2017. Praat hierover mee op onze tweemaandelijkse MeetUp.

Je kunt vooraf een hapje eten in het restaurant van The Student Hotel en na afloop napraten aan de bar, die tot ca. 24 uur is geopend.

Dit programma is voorlopig en onder voorbehoud. Heb je tips of een idee voor een bijdrage? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld via https://telegram.me/crypt070 of stuur een mail naar [masked]