#CRYPTO7O #1O

This is a past event

118 people went

Location image of event venue

Details

Wees welkom op onze *alweer* tiende #CRYPT070 MeetUp. De ervaringen bij The Hague Tech waren zeer positief. Daarom hebben we opnieuw voor deze plek gekozen.

Presentaties MeetUp #10

20:00 uur Reinier Jonkers en Noud van Gemert

Reynier Jonkers en Noud van Gemert van Jonkers en van Gemert advocaten spreken over het witwassen van cryptovaluta’s. Kun je bijvoorbeeld hiervan verdacht worden, wanneer je, zonder dat je het beseft, in bezit bent gekomen van zg. besmette coins.

Met de opkomst van cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum en Monero verandert er veel in de juridische wereld.

Jonkers & Van Gemert advocaten heeft – als een van de weinige kantoren in Nederland – veel kennis in huis over deze bijzondere en nieuwe tak van het recht. Het kantoor staat personen bij die worden verdacht van het witwassen van Bitcoins, maar de advocaten geven ook advies over het voorkomen van strafbare feiten omtrent cryptocurrencies.

Jonkers en van Gemert over de bitcoinautomatenpaniek (https://www.jonkersvangemert.nl/opinie-onterechte-paniek-bitcoinautomaat/)

20:50 AMA - Robert Reinder Nederhoed / Thomas Kemmere

Deze MeetUp ruimte voor een AMA - Ask Anything Crypto. Stel je vraag van te voren hierrr (https://www.meetup.com/nl-NL/Bitcoin-The-Hague/messages/boards/thread/51208399) en het antwoord wordt op 22 nov. behandeld. En anything kan dus echt van alles zijn; van beginners-vragen (hoe koop ik een bitcoin?) tot complexe cryptische vraagtukken ; dit duo heeft vast een passend antwoord.

21:30 ++++++++ Pauze +++++++++

21:50 Gnosis door Flash Boys

Mark Noorlander en Walter Thoen van Flash Boys voeren ons mee naar het wonderlijke universum van het Gnosis financiële app ecosysteem.

zie ook website Flash Boys (http://www.flashboys.io)

22:30 einde presentaties / borrelen

--------------------------------------------------------------------------

Inloop vanaf 19:30

Consumpties aantrekkelijk geprijsd: Bier, wijn: € 2,- Frisdrank: € 1,50

Korting bij Bitcoin Betalingen: Bier, wijn: € 1,50 Frisdrank: € 1,-

--------------------------------------------------------------------------

Waar? The Hague Tech
Juliana van Stolberglaan 4-10.
Locatie is op loopafstand van Den Haag CS. Routebeschrijving The Hague Tech (https://sites.google.com/view/crypt070-meetup9) (trein en auto)