addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bitcoin Drinkup

(SCROLL DOWN FOR ENGLISH)

A Bitcoin Drinkup egy informális találkozó sorozat azok számára, akik szívesen megosztanák másokkal a Bitcoinnal kapcsolatos ötleteiket és tapasztalataikat, miközben segítenek minden érdeklődőnek, hogy képbe kerüljenek a Bitcoin használatának alapjaival.

A Drinkup mindenkinek szól, aki kíváncsi, legyen fiatal vagy idős, különösen, ha még nem is érti igazán, mi az a Bitcoin. 


Gyere el, hogy elsőkézből tanulhass tapasztalt Bitcoin-rajongóktól arról, hogy mit nyújthat ez az új technológia neked, a családodnak, sőt az egész világnak!

Gyere el, ha érdekel a Bitcoin, de eddig nem volt elég bátorságod, hogy egyedül tedd meg az első lépéseket, létrehozd az első Bitcoin tárcádat, megvedd az első bitjeidet vagy elkölts néhányat mondjuk egy pohár italra.

Gyere akkor is, ha szeretnéd, ha az üzleted Bitcoin elfogadóhellyé válna, ha szeretnél vele kereskedni, vagy egyszerűen csak az érdekel, hogyan tárolhatod biztonságosan offline, hogy később felhasználhasd.


::::::::


The Bitcoin Drinkup is a loosely organized series of meetup for those interested in sharing ideas, and stories about Bitcoin while helping anyone interested about some of the Basics of understanding and using Bitcoin today. 

The Drinkup is for all the curious, young and old who may not even know what Bitcoin is. 

Come to learn first hand from experienced enthusiasts, what this new technology has to offer you, your family...the world!

Come if you're interested in Bitcoin but never dared to take the first step alone and create your first wallet, buy your first bits or spend them on drinks.

Furthermore, If you want to accept Bitcoin in your cafe, trade it or simply hold it securely offline for later use - this meetup is for you.


Join or login to comment.

 • Barnabas D.

  *** HELYSZINVALTOZAS! *** A szerdai Drinkupok (ezzel egyutt) at lettek rakva a HQ Cafeba!


  *** VENUE CHANGE! ***

  The Wednesday Drinkups (including this one) were relocated to HQ Cafe.

  October 19, 2014

 • Gabriel M.

  Intrested at

  October 16, 2014

6 went

Our Sponsors

 • Shinrai

  Financial inclusion for all of us | Meetup Sponsor

 • MrCoin

  Europe's friendliest exchange | Exchange sponsor

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy