Building Your Lifetime Cash Flow Machine With Multifamily

This is a past event

278 people went

Location image of event venue

Details

Learn how to generate consistent, monthly cash flow through multifamily real estate!

If you’re looking for financial freedom through multi-family real estate investing and want to learn strategies from some of the best real estate investors in the country then this is the event for you!

Keynote speaker, Rod Khleif is a real estate investor, multiple business owner, entrepreneur, mentor, author, and philanthropist who is passionate about business, success, and giving back. Rod has owned over 2000 homes and apartment buildings and has built over 22 businesses in his 40 year business career several which have been worth tens of millions of dollars. He is also the author of “How to Create Lifetime CashFlow Through Multifamily Properties” considered to be the manual for many multifamily investors.

Matt Easton is YouTube’s King of Apartment Marketing. His Leasing University videos, seminars, and books have simplified how the industry leases apartments. Matt Easton is also Executive Vice President of MultiFamily Traffic. His mission in life is to bring apartment communities more traffic and help property managers sign more leases. Matt has personally helped hundreds of apartment communities do billions in additional revenue.

Don't miss this premium conference where you can learn the skills you need to create lifetime cash flow through multifamily real estate!

As a member of the Lunch Club, you get your tickets free! Your promo code is LUNCHCLUB.

This even will sell out so register now!

Get you ticket here:
https://www.eventbrite.com/e/building-your-lifetime-cash-flow-machine-with-multifamily-tickets-60325081944

Agenda

12:30pm Doors Open & Registration Begins

1:00pm-1:45pm Rod Khleif:
"Goal Setting for Successful Syndications" (45 mins)

1:45pm-2:10pm Lender Panel:
"How to Finance Multifamily Assets" (25 mins)

2:10-2:45 Networking Break
Networking Break (30 mins)

2:45pm-3:15pm Panel discussion:
"Q&A Panel" (30 mins)

3:20pm-3:50pm Matt Easton:
"Asset Management Hacks for Growing Operators" (30 mins)

3:55pm-4:55pm Rod Khleif:
"Building a Lifetime Cash Flow Machine" (60 mins)

5:00-7:00 Informal Networking Happy Hour
Down the road at McKenzie's (or the one next door)