Past Meetup

Blockchain technology - Bas Wisselink & JetBrains raffle

This Meetup is past

34 people went

Location image of event venue

Details

Op 19 april houden wij bij CM Telecom een meetup over Blockchain. Oorspronkelijk de datastructuur achter het bitcoin netwerk, maar tegenwoordig zoveel meer. Bas Wisselink vertelt ons alles hierover!

Spoken language: English. Level 100 session.

Schema
18:30 Welkomstdrankje met hapjes
19:00 Introductie CM
19:15 Blockchain - Bas Wisselink, deel I
20:00 Pauze
20:30 Blockchain - Bas Wisselink, deel II
21:15 JetBrains raffle
21:20 Borrelen

Blockchain technology
Bas Wisselink richt zich op blockchain als bruikbare tool, los van hype en voorkeur: wat willen we oplossen en welke gereedschappen kunnen de verschillende blockchains hiervoor bieden? Daarnaast geeft Bas inzicht in hoe blockchains ontstaan zijn, de visie en hoe de communities erachter functioneren.

Over Bas
Bas Wisselink (https://www.linkedin.com/in/bwisselink/) is sinds 2013 intensief bezig in de blockchain wereld. Met zijn achtergrond in creativiteit, werken met gedecentraliseerde online groepen en een kennis van het verschil tussen hype en product, heeft hij zich een positie verworven als een blockchain expert die zijn voeten stevig op de grond heeft. Hij is oprichter van de Nxt Foundation, Managing Director van Jelurida B.V. dat de Nxt blockchain software maakt en medeoprichter van Blockchain Workspace.