What we're about

Waarom zou je wachten met genieten van het leven tot je de pensioenleeftijd hebt bereikt? Geniet nu!

Onze frisse kijk op pensioen inspireert je om op een andere manier met dit onderwerp bezig te zijn. Tijdens onze (online) meet ups bespreken we pensioen anno nu, waarom het belangrijk is ook vóór je pensioen te genieten en hoe je dat kunt doen (hallo tussenpensioen!). Natuurlijk wil je er later ook nog warm bijzitten. Daarom leggen we uit welke mogelijkheden je hebt om zelf voor je pensioen te zorgen.

Geen saaie en ingewikkelde praatjes! Maar een begrijpelijk, leuk en interactief verhaal over pensioen.

Smaakt naar meer? Volg een van onze gratis webinars: https://brightpensioen.nl/agenda/ .

Over BrightPensioen

BrightPensioen (https://brightpensioen.nl/) is opgericht om pensioen flexibeler, eerlijker en duurzamer te maken. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw (lijfrente, in de zogenoemde derde pijler) voor zzp'ers, DGA's en andere mensen die graag zelf pensioen willen opbouwen. De gebruikelijke businessmodellen in pensioenland laten we links liggen... BrightPensioen is de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Zo blijft er meer pensioen over voor jou. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze bepalen mede de koers en delen mee in de winst. Het vermogen wordt tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds. BrightPensioen is een social enterprise, in 2013 opgericht door Karin Jakobsen.

Upcoming events (5)

Algemene Ledenvergadering deelnemerscoöperatie BrightPensioen

Deelnemers van BrightPensioen zijn lid van de deelnemerscoöperatie. Via de coöperatie zijn leden mede-eigenaar van BrightPensioen. De coöperatie is een vereniging en zoals bij elke vereniging is er jaarlijks een Algemene Ledenvergadering (ALV).

De jaarlijkse ALV van de deelnemerscoöperatie is op maandag 17 mei, om 20:30 uur. We doen 'm dit jaar live vanuit de studio van Online Seminar in de Johan Cruijff Arena. Leden kunnen de ALV dus vanachter hun laptop bijwonen.

Tijdens de ALV hoor je hoe het afgelopen jaar met BrightPensioen gegaan is, wij vertellen je over onze plannen voor de toekomst en wij vragen je over een aantal (formele) zaken digitaal te stemmen.

Alle leden hebben onlangs een uitnodiging ontvangen. Niet ontvangen of ben je de mail kwijt? Mail ons dan even op [masked].

Succesvol verkopen zonder angst of bulldozerij

Online event

Succesvolle ondernemers kunnen verkopen. Misschien ben jij er al redelijk goed in, maar wil je nog net iets vaker succes hebben? Of zorgen dat je verkooptraject korter wordt? Of is zo’n verkoopgesprek je grootste angst en lopen de rillingen over je rug… Hoe je er ook over denkt, als je ook maar iets met producten of diensten (verkopen) te maken hebt, dan is dit het webinar voor jou.

Meld je aan via: https://brightpensioen.nl/evenement/succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/.

In tegenstelling tot sommige andere verkoop workshops of boeken, gaat dit webinar niet over agressieve verkoop, tactieken waarbij je de klant de hoek in drijft of standaard scripts maken. In dit webinar gaan we authentieker, flexibeler en lange termijn gericht te werk. Je gaat op zoek naar een manier die past bij jouw persoonlijkheid, bedrijf, klantgroep en sector. Waarbij jij je comfortabel voelt en tegelijkertijd meer klanten binnen kan halen.

Aan het einde van het webinar weet je onder andere:
- hoe je een prettig gesprek kunt hebben met je prospect(s);
- hoe je dat gesprek moet structureren;
- welke mindset je jezelf kunt aanleren;
- welke vragen je stelt;
- en wat je moet vertellen om de sale te krijgen.

Ofwel: met minder moeite en minder stress, meer resultaat boeken!

Over de spreker
Lizanne Jakobs runt Brilliant Work en is een bekende en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit. Lizanne is bedrijfscoach en adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in sales, van zowel fysieke producten, software als dienstverlening. Ze is daarnaast gecertificeerd trainer op het gebied van gedrag en, niet geheel verassend, zelf ook sterk in verkopen. Haar bedrijf Brilliant Work helpt klanten (gesubsidieerd) met ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen- en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering. Lizanne werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk. Brilliant Work werd in 2019 en 2020 door digitaal platform Corporate Vision verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van Nederland.

Aanmelden: https://brightpensioen.nl/evenement/succesvol-verkopen-zonder-angst-of-bulldozerij/.

Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

Online event

Twee zaken die veel zzp'ers en ondernemers het liefst voor zich uit schuiven: pensioen en arbeidsongeschiktheid. Ingewikkeld, duur, saai. En dus weinig zin om erin te duiken. Snappen we helemaal. Maar we hebben goed nieuws.

Sjaak Zonneveld en Cosmas Blaauw leggen in een uurtje uit wat je mogelijkheden zijn. Niet ingewikkeld, niet saai. En ook niet duur.

Meld je aan: https://brightpensioen.nl/evenement/ao-en-pensioen-in-een/.

BrightPensioen en SharePeople
SharePeople is een 'crowdsurance' platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al zo’n 1000(!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zetten deelnemers een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt hiervoor, kan naar je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Weten hoe het precies werkt? En hoe je dit zelf regelt? Meld je aan voor het webinar.

Webinar aanbieding
Tijdens het webinar komen we met een speciale webinar aanbieding die tot het eind van het jaar geldt.

Aanmelden: https://brightpensioen.nl/evenement/ao-en-pensioen-in-een/.

Slimme manieren om je pensioen te regelen

Online event

In dit webinar laten we je zien dat pensioen niet saai of ingewikkeld hoeft te zijn. Je gaat op een andere manier naar pensioen kijken. Binnen een uur weet je alle mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen. We helpen je jouw pensioen te berekenen met handige tools.

Meld je gratis aan via: https://brightpensioen.nl/evenement/slimme-manieren-om-je-pensioen-te-regelen-middag/.

Voor wie is het webinar?
Voor iedereen die zelf pensioen wil of moet regelen. Zzp’ers, DGA’s en mensen in loondienst zonder pensioen. Leer wat je zelf kunt doen aan je pensioen en hoe je via je pensioen maximaal fiscaal voordeel kunt behalen.

Wat komt er aan bod tijdens het webinar?
- Hoe werkt pensioen in Nederland?
- Wat zijn de zeven mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen?
- En wat zijn de voor- en nadelen van deze mogelijkheden?
- Hoe maak je maximaal gebruik van de fiscale voordelen (belastingvoordeel)?
- Hoe werkt pensioen in Nederland?
- Wat is tussenpensioen?
- Meer over BrightPensioen
- Hoe bereken je jouw pensioen?

Gratis e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren
Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie uit de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Aanmelden: https://brightpensioen.nl/evenement/slimme-manieren-om-je-pensioen-te-regelen-middag/.

Past events (84)

Modern en flexibel pensioen voor werkgevers

Online event

Photos (261)