What we're about

Waarom zou je wachten met genieten van het leven tot je je pensioenleeftijd hebt bereikt? Geniet nu!
Onze frisse kijk op pensioen inspireert om anders naar dit onderwerp te kijken. Tijdens onze MeetUps bespreken we pensioen anno nu, waarom het belangrijk is genieten van het leven niet uit te stellen én hoe je dat kunt doen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je het goed geregeld hebt voor de toekomst. Daarom leggen we uit welke mogelijkheden je hebt om zelf voor je pensioen te zorgen.
Geen saaie en ingewikkelde praatjes, maar een begrijpelijk, leuk en interactief verhaal over pensioen dat je handvatten geeft om het zelf te regelen.

Ben je alvast benieuwd naar wat wij te vertellen hebben? Volg dan een van onze gratis webinars: https://www.brightpensioen.nl/webinars/

Over BrightPensioen

BrightPensioen (https://brightpensioen.nl/) is opgericht omdat pensioen flexibeler, eerlijker en duurzamer kan. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw (in de zogenoemde derde pijler) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die graag zelf pensioen willen opbouwen. De gebruikelijke businessmodellen in pensioenland worden met een totaal andere aanpak op de shop genomen. BrightPensioen is de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Zo blijft er meer pensioen over voor de deelnemers. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze bepalen mede de koers en delen mee in de winst. Het vermogen wordt tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds. BrightPensioen is een social enterprise, in 2013 opgericht door Karin Jakobsen.

Past events (20)

Save the Date: Freelance Open

Midgetgolf Amstelpark

Pensioen: hoe, wanneer en waarom? Met borrel met pizza
Pensioen & fiscaal voordeel: In 10 minuten praten we je bij.

Photos (205)