Történetek a BI hőskorából

This is a past event

59 people went

Location image of event venue

Details

This is a Hungarian speaking event.

Az év vége közeledtével egy kötetlen, historikus szemléletű, kicsit nosztalgiázó találkozóra hívjuk az üzleti intelligencia iránt érdeklődőket.

Magyarországon nagyjából 20 éve van jelen a BI mint önálló szakmai terület. A meetup során jól ismert BI szakemberek előadásai válogatnak az elmúlt két évtized érdekes és tanulságos történeteiből.

Tervezett előadók:

Kővári Attila, az idén 10 éves biprojekt.hu blog szerzője:
A 20 perces előadás során megpróbálom feleleveníteni a BI projekt.hu sikereit, kudarcait és annak a kacskaringós útnak a főbb mérföldköveit, ami a mai BI projekt kialakulásához vezetett. Beszélek majd az indulásról, hullámvölgyekről, pofonokról elismerésekről és minden olyan dologról ami tanulságos lehet annak aki BI-jal foglalkozik vagy BI-jal akar foglalkozni.

Arató Bence, az első hazai BI blog, a BI.hu elindítója
Az előadás során arról fogok mesélni, hogy a kétkezi BI tanácsadás mellett hogyan indult el a BI.hu, majd a BI Évkönyv kiadványok és az Adattárház Fórum és BI Fórum konferenciák.

Papp Attila, aki közel 20 éve foglalkozik BI projektekkel
Megtisztelő a felkérés és jó ötlet is, hiszen mi, így hárman még sosem szerepeltünk egy színpadon. Hogy miről fogok beszélni? Nyilván lesz benne Casir meg IQSymposium, egy-két érdekes momentum, és hogy mi egyéb még, az majd kiderül.

Napirend:

18:30 Ajtónyitás
19:00 Előadások
21:00 Meetup vége

A helyszínt és a vendéglátást ez alkalommal az Ingatlan.com Zrt. biztosítja.