addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

https://www.facebook.com/groups/CashFlowRooM/

Társasozni jó. CashFlow tervezni jó. Miért ne tehetnénk mindkettőt, egy "füst" alatt.

„A meggazdagodás a megfelelő gondolkodásbeli hozzáállással, a megfelelő szavakkal és a megfelelő tervvel kezdődik. Ha ez megvan, akkor a gyakorlati lépések már könnyűek.” – Robert Kiyosaki

Játssz velünk: Cashflow 101 élményalapú-szimulációs-tréning, mely során bepillantást nyersz a pénz működésébe és az átlagtól jelentősen eltérő befektetői gondolkodásmódba.

Hogy miért érdemes? Azért, mert ez a játék az életet sűríti össze. Tényleg! Játszva tanulsz. Közben egy kis önismereti felfedezést is tehetsz.

Érdemes lenne sok-sok évet évet várni arra, hogy megtudd, képes vagy-e kockáztatni, képes vagy-e csapatban gondolkozni, képes vagy-e másoktól elfogadni, képes vagy-e kiállni magadért, képes vagy-e koncentrálni és mégis észre venni a kínálkozó lehetőséget? Nem.

Neked jó hiteled vagy rossz hiteled van? Eszközöket hozol létre, vagy a Mókuskerékben gondolkodsz? C negyedes vagy? Egy rendszert használsz eszközként? Vagy Önfoglalkoztató vagy?

Tudod a válaszokat?

Ne várj tovább. Tedd próbára magad most. Társasozz velünk.

Megtalálsz minket még:

https://www.facebook.com/groups/CashFlowRooM/

https://www.facebook.com/CashFlowRooM.FANK....

Próbáld ki a játékvezetők gyöngyét! Várunk Téged is!

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 
Founded May 9, 2016

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy