addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Budapest Cassandra Users - by DataStax - Message Board › Cassandra Budapest

Cassandra Budapest

Gabor V.
user 25257932
Budapest, HU
Sziasztok,
Szep kis csapat gyult ossze az elmult 3 honap alatt, ugy latjuk eleg sok embert erdekel a tema.
Az eredeti koncepcio, miszerint a Datastax fog speakert kuldeni, ugy nez ki nem megvalosithato, ezert ismet a "squad regroup" opcio maradt, ezuttal viszont nem varunk a csodara, hanem tobb opciot talaltunk ki.
Option a)
Nehany hasonlo temaju meetup mintajara Szeptember 17-en az Avar Sorozo nevre hallgato becsuletsullyesztoben egy kerekasztal beszelgetest hoznank letre. Az elso kort a Gravity allja.
Csoportokat alkotnank, ahol a kulonbozo erdeklodesu resztvevok mind-mind megtalalhatjak az informacioehseguket kielegito tarsasagot. (Cassandra felhasznalok, Cassandra felol erdeklodo mernokok, etc.).
Option b)
Egyelore meglepetes helyszin, a koncepio hasonlo, viszont egy neves irodahaz szinhazterme lenne berendezve, aprosutivel es alkoholmentes innivalokkal.
Az, hogy melyik valosulhat meg, ezen Vasarnap estig kapjak meg a resztvevok.
Ezuton is elnezest kerunk, hogy a mai nap nem jon ossze, bizunk benne, hogy jovo heten egy szinvonalasabb rendezvenyt tudunk kialakitani, mint amit most halasztanunk kell.
Udvozlettel,
Cassandra Meetup Organizers
Powered by mvnForum
>

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy