addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Budapest Cassandra Users - by DataStax - Message Board › Következő meetup! Mikor/Hol?

Következő meetup! Mikor/Hol?

Pász G.
user 8001282
Budapest, HU
Post #: 1
Sziasztok!

Kaptunk egy meglehetősen konkrét levelet a DataStaxtól (konkrétan egy Julia nevű közösségmérnöktől), azzal a szintén meglehetősen egzakt ajánlattal, hogy Hayato úr ( https://twitter.com/h...­ ) erre jár november vége felé (19-20), és szívesen beugrana beszélgetni a Cassandra-jukról.

Julia kérdezte, hogy hol lehetne tartani, szeretne-e valaki előadni, tud-e segíteni a pizzaköltségben, stb. Így gyorsan kérdezném az iTrack-et, hogy mennyire nyitottak egy következő installációra ebből a meetup szériából, jó-e nekik a november 19 vagy november 20, és szívesen látnak-e ismét minket?

üdv,
Pas
János K.
user 199361284
Szeged, HU
Post #: 1
Sziasztok!

Mostanában nincs tervben meetup?
Egyébként Julia engem is megkeresett emailben, mert feliratkoztam a DataStax Academy-re, majd telefonon is beszéltem az egyik kollégájával. Azt mondták ha bármiben tudnak segíteni, akkor szóljak nyugodtan, akár online egy előadásba is be tudnak kapcsolódni, ha ilyenre szükség lenne.
A mostani londoni DataStax Summit-on is nagyon segítőkésznek tűnt mindenki, azt mondták nyugodtan lehet őket keresni.

Üdv,
Jani
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy