DUG Budapest #10

This is a past event

23 people went

Location image of event venue

Details

#1 - A BRAINSUM első Drupal 8 site-ja.

Amszterdamban a DrupalCon-on, a beta bejelentéstől lelkesedtünk be annyira, hogy ki merjünk küldeni egy ajánlatot D8 site-ra.Végül meg is rendelték, nem volt visszaút! Innét kezdve a heti belső tréningeken is D8-ra fókuszáltunk. Most a projekt két fejlesztője mutat be pár D8-as megoldást amit használtunk.

#2 - Mennyi idő egy kész modulból kontribot faragni? Megéri?

szato (Szanyi Tamás) osztja meg a commerce OTP fizetési modul megvalósítása során szerzett tapasztalatait. A modul a BRAINSUM kontrib programja keretében jött létre.
Várható időtartam: 5-10 perc + kérdések.
Az ezutáni időre témajavaslatokat várunk, a társaság osztódhat érdeklődése szerint. Az irodában lesz lehetőség félrevonulni kisebb csoportokban.

#3 - Facebook Scrape

FB like/megosztásnál többször előfordult, hogy a cikk módosítása után a FB a régi tartalmat (FB gyorstárából) mutatta. Ennek kiküszöbölésére készítettünk egy modult, ami a tartalom frissítésekor és időzítése (scheduler module által) után frissíti a FB gyorstárát.

A három rövid előadás után szabad beszélgetés az előző DUG (http://www.meetup.com/Drupal-User-Group/events/220778318/) mintájára.

• Nincs előre meghirdetett előadás

• minden résztvevő jelentkezhet a találkozó elején hogy szeretne valamiről beszélgetni, vagy netalántán csak kérdése lenne egy témában a jelenlévőktől

• mindenkinek lesz 5-10 perce a megvitatandó témára (kérdések, prezentálás, bármi)

Ha előre tudod hogy lesz témád vagy kérdésed valamiről, csak írd ide kommentbe.

További információk a módszerről (http://en.wikipedia.org/wiki/Open_Space_Technology)

Köszönjük a vendéglátást az Brainsum (http://www.brainsum.com)-nak!

__________________________________________________

This event is in Hungarian // Magyar nyelvű event

If you have an idea to share or you know someone who's idea would be interesting, let us know (http://www.meetup.com/Drupal-User-Group/suggestion/)!

Ha van egy ötleted, témád, vagy ismerősöd, akinek lehetne témája, szólj bátran (http://www.meetup.com/Drupal-User-Group/suggestion/)!

Az esemény ingyenes, de a regisztráció kötelező (az RSVP regisztrációnak számít).