Alkotó jelenlét a zűrzavarban - Shambhala Art hétvége

Are you going?

3 people going

Share:

Needs a location

Details

A művészet egy életbevágó folyamat, melyet mindannyiunknak lehetősége van magában felfrissíteni. Ez a látás- és életmód, világunk zűrzavarában, alapvető természetünk kiteljesedéséhez vezető éber ösvénnyé válhat.

Chögyam Trungpa rinpocse művészetről szóló tanításai nem korlátozódnak a művészet létrehozását elősegítő útmutatásokra. Sokkal inkább önmagunk folytonos megvalósításáról, élő alkotókészségünkről szólnak, és arról is, hogyan teremtsük meg környezetünket, hogyan fejezzük ki magunkat mások előtt.

Ez a mindenki számára nyitott program, a szemlélődő művészetről és a jelen pillanatban létezés bátorságáról szóló tanításokat oszt meg velünk, kapcsolatba hozva ezeket alkotó jelenlétünk erejével és varázsával.
Számos művészeti ág – mint az írás, a festészet, a mozgás – kifejezőeszközeit segítségül hívó gyakorlaton keresztül, e hétvége inspiráló környezetet kíván teremteni alkotókészségünk felfrissítéséhez. Minden érdeklődőt szeretettel várunk Rákosszentmihály egy megigéző kertjében melynek művészeti hagyományai több évtizedre nyúlnak vissza.

Tanár: Hajdu András, Franciaországban élő magyar művész, Shambhala Art tanár, Sakyong Mipham rinpocse tanítványa. A pécsi Mesteriskola festőszakán végez, majd 1996-ban a marseille-i Képzőművészeti Főiskolán posztdiplomázik. A Télénomade csoport alapítótagja. Francia és magyar művészekkel együttműködve számos multimédia előadás alkotója. 2004 óta az Ilotopie világszerte elismert utcaszínházi társulat tagja, ahol társ­alkotóként, performerként és épitőként dolgozik. Tíz éve követi a Shambhala Buddhizmus szellemi ösvényét, melynek művészeti tanításai nagy hatást gyakoroltak rá.

3 napos a program
Pénteken 18-21 - előadás/beszelgetés
Szombat/Vasarnap: 9-18-ig gyakorlatok és beszelgetések

Részvételi díj, mely az anyagköltséget is tartalmazza:

Teljes ár:[masked] Ft/2 nap
Kedvezményes ár (diák, nyugdíjas és mindazok, akiknek a teljes ár nehézséget okoz):[masked] Ft/2 nap
Támogatói ár (ha teheted, ezzel a kedvezményt igénybe vevők részvételét támogatod):[masked] Ft/2 nap

Fizetés a program kezdetén a helyszínen (Budapest, XVI. Rákosszentmihály - megadjuk a pontos címét)

Részvétel csak előzetes jelentkezéssel, az következő emailcímen: [masked].

Jelentkezési határidő: szeptember 15.

További információ, kapcsolat: [masked] / Boldog Dániel Zoltán