Next Meetup

"Béke és Szeretet Legyen a Szívben" 6 nap pihenés, szórakozás, barátkozás
Csernely Fesztivál Csernely Nemzetközi Kulturális Fesztivál[masked]. magyar, cseh, szlovák, lengyel, angol, amerikai és más országokból érkező fellépőkkel http://www.csernelyfesztival.com/ "Béke és Szeretet Legyen a Szívben": 6 nap pihenés, szórakozás, barátkozás a gyönyörű Bükk környezetében. Csernely, Bükkmogyorósd és Lénárddaróc községekben és környezetükben koncertek színházi produkciók mozi filmek tánc bemutatók, kézműves csodák, gyalog túrák, kerékpár túrák, nemzetiségi finomságok, változatos italok, meglepetések várnak a Bükk gyönyörű környezetében. A környéken szállodák, panziók, kiadó szobák találhatók, de gondoskodunk a kulturált kempingezés feltételeiről is. Terveink szerint 5000, főleg magyar, cseh, szlovák, lengyel, érdeklődővel számolunk, de sok, más nemzetiségű idelátógatóval is találkozhatsz. 1969. Augusztus 15-én hangzottak fel az első dallamok az amerikai WOODSTOCK FEAZTIVÁLON. Jövőre, pont 50 év után, magyar és nemzetközi zenészek felidézik az akkori zenéket és hangulatot. Úgy gondolom, ezt nem szabad kihagynod! Ez a TE Fesztiválod lesz! Azok, akik a korai időszakban vásárolnak bérletet, formálhatják a végleges programot, javasolhatnak újabb fellépőket, program ötletekkel színesíthetik az alap kínálatot. Júliusban indítjuk a tartalmakat is részletező interaktív honlapunkat. 2018. Augusztus 15-ig lesz lehetőség a rendkívül kezdeményes (50 EUR) bérletek megvásárlására. Ezt követően December végéig már kisebb kedvezménnyel kínáljuk a jegyeket. A jegyárakat a honlapunkon lehet majd nyomkövetni. Nincs más teendőd most, mint beírni a naptáradba:[masked].: Csernely Fesztivál Kezdj el félretenni napi[masked] forintot, hogy még idén, augusztus 15-ig megvehesd a rendkívüli kedvezményes programalakító bérleted! Figyeld majd a leveleid! Bővebb információt kaphatsz e-mailben, ha kéred: [masked]

Csernely Fesztivál

Nagysor Woodstock Sétány · Csernely

€50.00
Respond by: 8/8/2019

  Past Meetups (39)

  What we're about

  A Szinglik Budapesten Meetup célja egy szingli közösséget létrehozni Budapesten. Szervezünk ismerkedős estéket, borkóstolót, wellness programokat, hétvégi kiruccanásokat, kirándulásokat, stb. Csatlakozz, ha szingli vagy, nőket és férfiakat is várunk!

  Our aim with this Meetup is to establish a fun single community in Budapest. We organize mixers, wine tasting events, spa programs, Weekend programs, etc. Join our group if you are single in Budapest (local, expat or just traveling to Budapest), we welcome women and men as well.

  Members (589)

  Photos (3)