What we're about

Meg akarod változtatni az emberek gondolkodását? Mesélj nekik egy történetet! Meg akarod tanulni hogyan mondj jobb történeteket? Csatlakozz a Budapest Storytelling Meetuphoz, ahol találkozhatsz történetmesélőkkel, akik ugyanezt akarják.

A történetmondás erejét egyre többen ismerik az üzleti életben. A meetup teret és támogató közeget akar nyújtani arra, hogy elmondjuk és fejlesszük a történeteinket, legyen az pitch, marketing vagy csak egyszerűen sztorizás.

A csoportban mindenkinek van helye, aki tudatosabban szeretne történeteket mesélni a termékéről, szolgáltatásáról, a készülő sci-fi regényéről, a kipofozott cv-jértől vagy a startup ötletéről vagy arról a dologról amit épít.

You want to change someone's world? Tell them a story! Do you want to know how stories are told? Then join our meetup and share our passion for storytelling! Meet other storytellers and all those who enjoy the art of storytelling. This group brings together creative people passionate about developing stories to change their world.

Past events (13)

Online konferencia az élőszavas mesemondásról

Online event

The Spontaneous Storyteller and the Fairytale

Parksarok

Story Game Night: Kingdom

Mozsár Kávézó

Story Slam Unplugged!

Brody Studios

Photos (2)