Heti meditáció (a belső erő és a jóllét)/Meditation (inner force and wellbeing)

This is a past event

3 people went

Every week on Thursday

Location image of event venue

Details

Mi történik minden csütörtökön 19:30-tól a Visegrádi utca 28/a-ban?

Egy mindenki számára nyitott összejövetel zajlik, ahol megpróbálunk elcsendesedni, meditálni, "belülre" kerülni, és megosztani egymással a tapasztalatainkat. Keressük a kapcsolatot a belső világunkkal, a legjobb érzéseinkkel. Az, hogy ezt együtt tesszük, fontos része a tapasztalatnak. A közösségben - és az életben általában - arra törekszünk, hogy úgy bánjunk egymással, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

Hogyan zajlik egy ilyen csütörtök este?

Ezeknek a tapasztalatoknak az eléréséhez Silo Üzenetét hívjuk segítségül (www.silouzenete.hu), abból is általában két ceremóniát (bár ezt mindig a részvevők döntik el):

Az egyik egy olyan szertartás, amely során a belső erőnkkel, energiánkkal kerülünk kapcsolatba. E látszólag egyszerű gyakorlat segítségével megtanuljuk irányítani ezt az energiát, hogy nagyobb belső csendet, könnyedséget és szellemi tisztaságot érjünk el. E gyakorlaton keresztül a tudat mélyebb régióival kerülhetünk kapcsolatba, ami a belső béke, az életöröm és mély inspiráció forrása lehet.

A másik ceremónia során azokra a szeretteinkre gondolunk, akiknek nehézségeik vannak az életében, akiknek segítségre van szükségük. Megpróbáljuk érezni a jelenlétüket, a lehető legmélyebben átérezni azt, amin keresztül mennek. Azután megkeressük magunkban azt a belső állapotot, amit a legjobban kívánunk a számukra. Ezt a ceremóniát Jóllétnek hívják.

A többi a résztvevőkön múlik.