addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo
This Meetup is cancelled

Meditation i hverdagen - Giv slip på stress og nyd hverdagen

 • This location is shown only to members

 • Meditation i hverdagen - Giv slip på stress og nyd hverdagen.

  Meditation i hverdag (DK)

  Meget af den stress og de spændinger vi oplever i vores hverdag opstår i vores sind. Mange af vores problemer, herunder dårligt helbred, er forårsaget eller bliver forværret af denne stress. Ved blot at lave åndedrætsmeditation i 10-15 minutter om dagen, vil du blive i stand til at reducere denne stress markant.

  På dette kursus vil du netop lære de grundlæggende åndedrætsmeditationer, som du kan bruge i dagligdagen til at minimere dit stressniveau og styrke din indre ro.

  Om Meditation i hverdagen

  Kurset er egnet til både begyndere og erfarne. Undervisningen giver en praktisk introduktion til meditation og råd til, hvordan meditation kan hjælpe dig til at blive mere fredfyldt og fokuseret i din dagligdag.

  Hver aften har et emne, som du får mulighed for at diskutere i mindre grupper, samtidig med at du også vil lære hvordan du kan omsætte emnet til praksis i din hverdag. Efter undervisningen er du velkommen til at blive og nyde en let forfriskning.

  Priser

  ’Drop ind’  koster 120kr. per undervisningsgang.

  Hvis du har et center abonnementskort er entréen gratis.  Sådan et abonnementskort kan erhverves for 500 kr per måned og giver gratis adgang til alle vores kurser og arrangementer.


Join or login to comment.

Cancelled

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy