(CRAP #4) Conversion Rate, Analytics, Product Unconference

This is a past event

118 people went

Location image of event venue

Details

An open platform where you are welcomed and even encouraged to contribute a session to discuss, present, share, show or talk. This is a non-conference so anyone can nominate themselves to speak, no experience neeeded.

If more than 4 people are up for taking the floor, we can cut the talks down. This is not a sponsored event so PLEASE feel free to volunteer and do a session :)

We don't care if you're not a seasoned presenter or are a bit shy. This is a great opportunity to practise in a safe environment.

The talks can be on anything analytics, data, conversion optimisation, product or even just an idea you think is worth sharing ;) Thank you ted talks. All I ask for is passion, sprinkled with humour to create a plate of inspiration.

(Please keep RSVP up to date).

7:00pm meet & greet - 15 mins

7:15pm Introduction (Bhav) - 5 mins

7:20pm (Speaker 1) - 25mins

7:45pm (Speaker 2) - 25 mins

8:10pm (Speaker 3) - 25 mins

8:35pm (Q&A) - 10 mins

8:50pm Wrap up / final thoughts

9:00pm Drinks.

Bhav