What we're about

Falun Dafa (cunoscută și sub numele de Falun Gong) este un sistem avansat de cultivare și practică ce provine din antichitate. Ca principii de bază, constă în îmbunătățirea caracterului și purificarea minții prin asimilarea calităților Adevăr, Bunătate și Toleranță.

Cultivarea corpului se efectuează prin practicarea unui set de exerciții care includ mișcări ușoare și line, precum și șederea în meditație, care au ca scop întărirea și curățarea acestuia, precum și încărcarea cu energie de cultivare, numită gong. Învățăturile profunde ale practicii, împreună cu instrucțiunile exercițiilor, pot fi găsite și studiate gratuit pe site-ul Falun Dafa (https://ro.falundafa.org/).

Beneficii multiple precum avansarea morală, reducerea stresului, obținerea unei stări de pace interioară, întărirea sănătații și vitalizarea organismului, au dus la popularizarea rapidă a practicii în peste șaptezeci de țări.

În China însă, țara în care oamenii sunt conduși de către partidul comunist prin instaurarea fricii, violență și teroare, unde lagărele de muncă forțată și centrele de spălare pe creier sunt prezente în zilele noastre, învățarea Falun Gong a fost declarată ilegală, iar mulți dintre practicanți au fost torturați și uciși, fiind documentate cazuri în care organele acestora au fost recoltate și vândute pentru profit. Mai multe detalii în această privință pot fi găsite pe site-ul Falun Info. (https://ro.faluninfo.eu/)

Past events (2)

Învățăm împreună Falun Dafa

Central Park Simion Bărnuțiu

Învățăm împreună Falun Dafa

Central Park Simion Bărnuțiu

Photos (2)