This Meetup is past

27 people went

Location image of event venue

Details

Az ebéd mellé most a kódot is mi adjuk: közkívánatra ismét Legacy Code Retreat, ezúttal a BalaBit jóvoltából! Az élet nem mindig csupa Clean Code és TDD, valakinek a régi, kevésbé barátságos kódszörnyetegekkel is törődnie kell, ezért most megnézzük stressz- és Getting Things Done mentesen, hogy mik a legjobb praktikák a spagettiszörnyek legyőzésére. Code smellek, seamek és karakterizációs tesztek, refactoring és Open/Closed principle minden mennyiségben.

Fejlesztőkörnyezetet (laptop, editor/IDE, teszt framework(ök)) hozzatok, minden másról gondoskodunk mi. Az is jöjjön, aki nem olvasta a Working effectively with legacy code-ot vagy a Refactoringot, itt úgyis megtudja, miről írnak. :-)

Megközelítés: 103-as busszal, vagy egy kis sétával a 18-as, a 41-es vagy a 47-es villamossal (Etele út / Hengermalom út). Vigyázzatok, az épület címe Alíz utca, de a bejárat a Hengermalom út felől van.

FYI: a legacy kód, amivel dolgozni fogunk, C#, C++, CoffeeScript, F#, Java, JavaScript, Objective-C, PHP, PowerShell, Python, Ruby, Scala, shell script és Smalltalk nyelveken áll rendelkezésre.

Attendees

Go to Attendee List