addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Coderetreat Budapest Message Board › Koszi & VAIO tolto :-)

Koszi & VAIO tolto :-)

Attila M.
user 51514162
Budapest, HU
Sziasztok!


Köszönjük szépen mindenkinek a tegnapi napot és a visszajelzéseket,  szerintem ismét sikerült mindannyiunknak értékes új tudásra szert tennünk, és nem mellesleg: jól éreznünk magunkat. :-)


Most pedig egy közérdekű közlemény: egy VAIO notebook töltőre is szert tettünk, pedig azt nem terveztük. :-( Szegényke most szomorúan keresi a gazdájat, a gép meg le fog így merülni. Szóval akinek tegnap óta eggyel kevesebb VAIO töltője van, mint amennyi máskor szokott lenni, az keressen engem (Magyar Attila, Athos, ha a meetup.com is úgy akarja, akkor reply-to), hogy meg tudjuk beszélni a váltság... a visszaszolgáltatás részleteit.


Üdv,
Athos
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy