addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Kodkväll

 • to
 • Knowit

  Klarabergsgatan 60, Stockholm (map)

  59.331707 18.059680

 • Dags för sista kodkvällen för i år =)

  Ta med laptop och koda tillsammans med andra likasinnade.

  Jobba vidare på projekt du redan håller på med eller starta något nytt, det spelar ingen roll vilket språk eller ens vilken plattform.

  Det kommer att finnas folk på plats som kan svara på frågor och hjälpa till att lösa eventuella problem, både kod, design och administrativa frågor.

  Det serveras mat, snacks och något att dricka.
  Eftersom det har blivit så många som anmäler sig men inte dyker upp, kommer vi att beställa maten 17:30. Är ni inte på plats då, eller inte har meddelat att ni kommer sent, så kan vi inte garantera att det finns mat till er.

  Exempel på vad våra medlemmar brukar jobba med är .NET, Windows Mobile, ASP.NET, Javascript, Hololens, VR, AR, MR, Xbox, Android, Unity, HTC Vive, Bluetooth, BLE, Alljoyn och mycket mer. Vi välkomnar alla typer av kodprojekt.

  Matsponsor: Microsoft 
  Lokalsponsor: Knowit

Join or login to comment.

Want to go?

Join us!

60 going

RSVPs close: Dec 12 at 4:00 PM

3 not going

(See all)
 • Fredrik B.

  Ph.D. student in robotics, occasional app developer (Windows platform, C#).

 • Stefan W.

  Photographer, 3D (Blender) and Interial RealEastate photographer

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy