Next Meetup

Soulvalley Academy - Groep 1
De wereld om ons heen transformeert in een razend tempo, wordt vloeibaarder, virtueler en transparanter. Wat gisteren nog SciFi leek, is morgen werkelijkheid en overmorgen alweer achterhaald. Wil je ook graag ontdekken én ervaren wat er nú nodig is om klaar te zijn voor de toekomst? Deze bijzondere tijd nodigt je uit om te onderzoeken wat het betekent om werkelijk Mens te zijn. Nóg dieper in jezelf de antwoorden te vinden op de vragen 'wie ben ik', 'wat ben ik' en 'waarom ben ik hier'. Hoe verhoud ik me tot computertechnologie, de 'werkelijkheid' waarin ik me bevind, welke rol speelt bewustzijn en wat is er nodig om mijn Innerlijke Technologie te (her)activeren? Welkom in Soulvalley Academy Soulvalley Academy blijft dicht bij de natuur. De training loopt in lijn met de seizoenen en start twee keer per jaar, in februari en in oktober. Data Groep 1 1, 2 en 3 februari 2019 (winter, module 1); 12, 13 en 14 april 2019 (lente, module 2); 2, 3 en 4 augustus 2019 (zomer, module 3); 13, 14 en 15 december 2019 (herfst, module 4). Soulvalley Deze Academy en nog veel meer kun je vinden binnen mijn Soulvalley platform. Deze is vrij toegankelijk. Maak nu een account aan en krijg direct toegang. Dan ontvang je ook automatisch mijn Nieuws Update en blijf je op de hoogte van alles rondom dit platform. Ook kun je me via mijn gelijknamige Facebook pagina volgen. Voor inhoudelijke & praktische info en inschrijven ga naar www.yfkelaanstra.nl/soulvalley/academy

Landgoed Ulvenhart

Heistraat 16 · Ulvenhout

What we're about

https://secure.meetupstatic.com/photos/event/9/1/b/f/600_458317311.jpeg

Holistic Hacking is an exploration into the ways that technology can support psychological, emotional and spiritual well-being. This is also the Dutch edition of a global Consciousness Hacking community, building a future where technology is in service to the highest ideals of humanity.

'Engineering the future of psychological, emotional and spiritual wellbeing'

Join us! Check out http://www.holistichacking.nl

Members (186)

Photos (107)