Past Meetup

Content Club #4. Thema: 'Content & Cultuurverandering'

This Meetup is past

60 people went

Location image of event venue

Details

STRAKS ook livestream: http://portal.livestreams.nu/contentclub

2014, here we come! Content Club #4 staat weer op de rol.

Over het omdenken dat van marketeers en medewerkers wordt verlangd als je start met content marketing. Want relevante verhalen vertellen vraagt om een andere kunde en mentaliteit dan plat producten of diensten pushen. Die cultuuromslag is voor veel organisaties wennen. Veelal in positieve zin. Toch vergt het een nieuwe manier van handelen die je eerst onder de knie moet krijgen.

Het thema van #CC04 luidt dan ook:

‘Content & Cultuurverandering’

Tijdens Content Club #4 op do. 6 maart 2014 laten we sprekers aan het woord die vertellen over cultuurverandering door hun keuze voor content marketing. Maar eerst trappen af met een Keynote-spreker die ons het hoe, wat en waarom van cultuur- en organisatieverandering uit de doeken doet.

* Keynote spreker: Paul Blok (http://www.linkedin.com/in/paulblok) van strategische adviesbureau Conflict (http://conflictamsterdam.com). Over verandermanagement voor marketeers in de Post Advertising Age.

* Praktijkcase: Tristan Lavender (http://www.linkedin.com/in/tristanlavender), corporate content manager van Deloitte Nederland (http://www.deloitte.com/view/nl_NL/nl/index.htm). Over hoe Deloitte door contentmarketing intern veranderde.

* Praktijkcase: Stephan Lam (http://www.linkedin.com/in/stephanlam), Digital Manager consumer van Microsoft (http://www.microsoft.com/nl-nl/default.aspx).

Inloop 19:00 uur, start: 19:30 (sharp). Borrel – the real clubbing! - vanaf +/- 21.45 uur.

En jawel, ook dit keer doen we weer een krukjes-sessie! Als opwarmer van de discussies tijdens de borrel na afloop. Zorg dus dat je erbij bent!

Primeur: #CC04 vindt plaats in Eindhoven (!!) Kortom: we gaan nu echt ‘t land in.

Aanmelden?

Als vanouds willen we het relatief intiem houden: 70 mensen kunnen zich via deze Meetup aanmelden. De RSVP is nu geopend! Dus… wie zich ‘t eerst meldt, is welkom in het clubhuis ;-)

TIP: ook wachtlijst heeft zin, tenminste als je bij… zeg de eerste 10 zit. En nadat we de locatie hebben bezocht, kijken we nog even of er wellicht meer mensen in de zaal kunnen. Dus wie weet gaat aantal nog omhoog.

Locatie:

Dit keer komt Content Club Nederland dus naar Brabant, te weten: de Gele Kegels van Regardz in hartje Eindhoven.

Adres: Gele Kegels Eindhoven, Kennedyplein 1-5, 5611 ZS te Eindhoven

Meer info: http://www.gelekegelseindhoven.nl

Parkeren en OV?

Parkeergarage P-1 'Kennedyplein'. Als je de garage uitkomt, zie je het gebouw herkenbaar aan de gele pilaren meteen, dat is de CC-locatie Gele Kegels.

Gele Kegels is heel goed bereikbaar met de trein, want nagenoeg naast NS-station Eindhoven Centraal, dus op loopafstand. Neem de uitgang naar het Busstation en houd rechts aan. Het gebouw is zie je dan op zo’n 70 meter afstand aan je linkerhand op het plein.

Nog benieuwd hoe het Content Club #3 bij IBM Nederland was?

Bekijk de video (gemaakt door Crystal Park (http://crystalpark.nl/)):

http://www.youtube.com/watch?v=qmUyvYR14kQ

Groet en tot 6 maart,

Cor Hospes & Mark de Lange (initiatiefnemers Content Club Nederland)

Hoofdsponsor: Regardz (https://www.regardz.nl), locatiesponsor voor 2014, met 13 locaties door het hele land. Zodat wij met Content Club Nederland nu echt het land in kunnen. Heel mooi dus! Dank @Anne-Miek voor jullie aanbod dit jaar.

Vaste sponsoren: BytheGrape.nl (http://www.bythegrape.nl/) – Winnaar Beste wijnwinkel van Nederland, Mobi-Q (http://www.mobi-q.nl), live meningen peilen via mobiele devices & Feeder BV (http://www.feeder.nl/) - Nieuws op maat

Founding Partners: Tsjee (http://www.tsjee.com/) en Beklijf (http://www.beklijf.nu/)

Meer info: www.contentclub.nl (http://www.contentclub.nl/)