addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Content Club #5. Thema: 'De ROI van Content Marketing'­

Content Club #5 is weer ingepland! Dit keer in… ZWOLLE.

(onze belofte om het land in te gaan houden we dus stand ;-) 

Op #CC05 zoomen we in op wat Content Marketing nou eigenlijk oplevert. Want welke marketeer, PR- en communicatieprofessional wil nou niet weten of zijn investering in verhalen en relevante content ook daadwerkelijk het verwachte business effect heeft. 

Het thema van #CC05 luidt dan ook:

‘De ROI van Content Marketing’

Tijdens Content Club #5 op do. 12 juni 2014 laten we sprekers aan het woord die de cijfers achter de content met ons delen. Wat heeft welk resultaat opgeleverd, was dat ook verwacht, is er bijgestuurd? En… wat was uiteindelijk de Return on Investment (ROI)? 

Twee sprekers kunnen we nu al aankondigen:

* Praktijkcase: Marco van Davenhorst, Social Media Marketeer van Deli XL. Over de ROI van het interactieve platform Foodreporter.

* Praktijkcase: Annelies Houtzagers, Senior Communicatie Adviseur van KPN. Over o.a. het Netwerkcafe.tv van KPN met presentatoren Humbert Tan en Nynke de Jong.

* Inspirational Talk door 'omdenker' Kees Klomp, Strategy Director van True Ideas over de relatie tussen ROI en het realiseren van betekenis van merken - is die relatie er überhaupt?  Je weet het op 12 juni!

Inloop: 19:00 uur, start: 19:30 (sharp). Borrel – the real clubbing! -  vanaf +/- 21.45 uur. En jawel, ook dit keer doen we weer een krukjes-sessie! Als opwarmer van de discussies tijdens de borrel na afloop. Zorg dus dat je erbij bent!

#CC05 vindt plaats in Zwolle (!!) Kortom: we komen naar ‘t Noorden (of is Zwolle nog Midden Nederland?  ;-)

Aanmelden?

Als vanouds willen we het relatief intiem houden: 50 mensen kunnen zich via deze Meetup aanmelden. De RSVP is NU geopend (= rechtsboven op deze pagina). Dus... wie zich ‘t eerst meldt, is welkom in ’t ons pop-up clubhuis te Zwolle!

Locatie:

Dit keer komt Content Club Nederland dus naar Overijssel, te weten: in de Nieuwe Buitensociëteit van onze locatiesponsor Regardz.

Adres: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle

Meer info: http://www.nieuwebuitensocieteit.nl

Vooraf hapje meeprikken?

Dat kan! Regardz heeft ons een mooi aanbod gedaan:

- Een proeverij van fijne kleine gerechten vóór aanvang van #CC05.

Kortom: je kunt vooraf een hapje mee-eten, tussen 18:00 en 19:00 uur. Tegen een gereduceerd tarief: 15 euro. Wil je hier gebruik van maken? Stuur Ingeborg Peterson van Regardz dan een e-mail: [masked]

Een leuke manier dus om vooraf alvast kennis te maken met alle andere marketeers en communicatieprofessionals van Content Club Nederland.

--- Ook leuk: korting op Nacht van de Content (Marketing) op 24 juni - zie helemaal onderaan! ---

Nog even terugblik zien van #CC04? We waren nr. 3 Trending Topic in NL en kregen een waardering van een 8 ;-) Check hier video van Crystal Park New Media:

https://www.youtube.com/watch?v=0Xwbp2xFKbw

Groet en dus tot 12 juni bij #CC05,

Cor Hospes & Mark de Lange (initiatiefnemers Content Club Nederland)

Hoofdsponsor: Regardz, locatiesponsor voor 2014, met 13 locaties door het hele land. Zodat wij met Content Club Nederland echt het land in gaan. Heel mooi dus! Dank @Anne-Miek voor jullie aanbod dit jaar.

Vaste sponsorenCrystal Park New Media - onze video & streaming partner, BytheGrape.nl – Winnaar Beste wijnwinkel van Nederland, Mobi-Q, live meningen peilen via mobiele devices & Feeder BV - Nieuws op maat

Founding Partners: Tsjee en Beklijf

Meer info: www.contentclub.nl

Foto van de grote zaal in de Nieuwe Buitensociëteit bij Regardz in Zwolle. Wellicht iets te groot, maar als opkomst nu overweldigend wordt en de zaal 12 juni vrij is, dan moeten we Regardz maar even heel lief aankijken ;-)

--- Ledenkorting op Nacht van de Content ---

Special voor jullie als MeetUppers een... CC-ledenkorting voor de Nacht van de Content Marketing op (bijna) de langste dag van het jaar: 24 juni. En… op het strand!!!

Met o.a. Chief Content Strategist Robert Rose, best selling auteur van één de  CM-bijbels ‘Managing Content Marketing’ en werkzaam bij het Content Marketing Institute in de VS.

’t Wordt een congres dat het dus net even anders doet. Dat vinden wij natuurlijk leuk. Vandaar ook deze kortingsmogelijkheid voor jullie! 

Hoe krijg je die korting? Schrijf je in als Content Club MeetUp-lid (naar Zwolle komen is dus niet nodig, wel inhoudelijk erg boeiend ;-). Kortom: puur inschrijving in deze algemene CC -Meetup ledenlijst is voldoende, die checken we, meer niet. 

Meer weten hierover en inschrijven, ga naar: http://www.nachtvandecontent.nl/Join or login to comment.

 • Mark de L.

  Dank voor mooie woorden hieronder! Vond het ook erg geslaagd. Dan voor jullie komst allemaal.

  June 16, 2014

 • Jaap le P.

  Interessant en relevant met de gebruikelijke open sfeer.

  June 15, 2014

 • Jasper van Z.

  Leuke inspirerende avond. Leuke gesprekken en boeiende cases. Opmerkelijk dat ook grote merken het moeilijk hebben bij het vooraf en tijdens het proces formuleren van kpi's en hierop sturen. Er is nog veel werk aan de winkel om de attributie van contentmarketing inzichtelijk te maken.

  1 · June 13, 2014

 • No Es J K.

  En ook mij gaat het niet lukken om aanwezig te zijn, helaas.

  June 12, 2014

 • Arnoud W.

  Helaas op het laatst verhinderd. Super jammer. Kom graag een volgende keer.

  June 12, 2014

 • Robert-Jan Mast (.

  Heel erg jammer, de omstandigheid van de dag laat 't niet toe dat ik er bij kan zijn ): de volgende editie!

  June 12, 2014

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy