Past Meetup

Content Club #10. Thema: Stand van Content Marketing in NL

This Meetup is past

100 people went

Location image of event venue

Details

Nr. 10 staat op de rol: de jubileum-editie van de Content Club! #CC10 vindt plaats op ma. 7 december te Amsterdam. Met Stephan Fellinger, A.J. Huisman, Bert van Loon en een prachtige case van Raet.

Thema: de Stand van Content Marketing (in Nederland)

Het is nu 6 jaar na het verschijnen van het boek ‘Get Content, Get Customers’ van goeroe Joe Pulizzi, de man die de term ‘content marketing’ introduceerde. Elk communicatie-, marketing-, internetbureau of voormalig bureau voor customer media zegt ondertussen aan content marketing te doen. Maar heeft content marketing daardoor ook echt iets veranderd in de dagelijkse MarCom-praktijk? Zijn er merken en bedrijven die het echt begrepen hebben? Of blijft het bij ‘oude wijn in nieuwe zakken (http://www.frankwatching.com/archive/2012/11/25/contentmarketing-oude-wijn-in-nieuwe-zakken/)’, zoals blogger Peter Boots (https://nl.linkedin.com/pub/peter-boots/5/13a/325) het in 2012 zo mooi verwoordde op Frankwatching. Op de 10de editie van Content Club Nederland is het wat ons betreft tijd voor het opmaken van de balans. Wat is de huidige stand van content marketing in Nederland? Is deze mooie MarCom-discipline echt volwassen geworden of… is het vooral een leuk speeltje dat communicatie-, PR- en/of marketingafdelingen er een beetje bij doen?

Op #CC10 kijken we dus eens goed in de spiegel.

Komen dus! RSVP-en kan rechtsboven!

Programma:

* Keynote: Stephan Fellinger (https://nl.linkedin.com/in/fellinger), bestuursvoorzitter van de SpinAwards (http://www.spinawards.nl) en mede-eigenaar van de Zaak van Vertrouwen (http://dezaakvanvertrouwen.nl). Stephan trapt af met zijn kijk op de ontwikkeling van content marketing in Nederland en concludeert dat we er nog niet helemaal zijn ;-)

* Duo-key: Albert Jan Huisman (https://nl.linkedin.com/in/albertjan) (Director Marketing & Business Development van Kennedy Van der Laan (http://kvdl.nl)) en Bert van Loon (https://nl.linkedin.com/in/bertvanloon)(onafhankelijk Marketing & Communicatie Strateeg) zijn twee heren die als sprekers de internationale content marketing wereld onveilig maken. A.J. en Bert zullen NL plotten op de content wereldkaart. Hoe doen wij Nederlanders het ten opzichte van de andere landen?

* Brand Case: Tristan Lavender (https://nl.linkedin.com/in/tristanlavender), Global Content Marketing Manager bij HR-software bedrijf Raet (http://www.raet.nl) en natuurlijk één van de beste bloggers in NL over content marketing. Tristan vertelt over de nieuwe corporate website van Raet waarop bijna alles draait om content (marketing).

Tijd en locatie --> weer bij Level Eleven (yess!)

Ma. 7 december 2015. Inloop: 19:00 uur, start: 19:30 (sharp). Tot +/- 21.45 uur. Vervolgens komen we bij tijdens de borrel, die als vanouds door onze sponsor Regardz wordt aangeboden. Zorg dus dat je er bij bent!

#CC10 vindt plaats in Amsterdam, waar 't allemaal begon ;-) Exact: wederom bij club Level Eleven van onze locatiesponsor Regardz (https://www.regardz.nl/). Met o.a. een fantastisch 360°-uitzicht over de Amsterdamse binnenstad en het IJ!

Aanmelden voor #CC10? Doe het hier! De RSVP (= rechtsboven op deze pagina) is NU geopend. Oh ja, toegang voor het pop-up clubhuis te Amsterdam is gratis. Wie zich ‘t eerst meldt, is dus sowieso binnen!

Adres: Regardz Level Eleven, Stationsplein 51-53, 1012 AB Amsterdam. Meer info: http://www.level-eleven.nl (http://www.level-eleven.nl/)

OV: NS Station Amsterdam CS (dan 50 meter lopen naar Zilveren Toren)

Parkeren: Dichtstbijzijnde parkeergarage is P1 Parking Amsterdam Centrum. Zie: https://www.p1.nl/parkeren/amsterdam/p1-parking-amsterdam-centrum

Groet en tot in Amsterdam,

Cor Hospes & Mark de Lange (initiatiefnemers Content Club Nederland)

Partners & Sponsoren:

Hoofdsponsor: Regardz (https://www.regardz.nl/), locatiesponsor, met 13 locaties door het hele land.

Mediapartner: Marketingfacts (http://www.marketingfacts.nl/), de meest populaire marketingblog in Nederland.

Vaste sponsoren: Crystal Park New Media (http://www.crystalpark.nl/) - onze video & streaming partner, BytheGrape.nl (http://www.bythegrape.nl/) – Winnaar Beste wijnwinkel van Nederland, Mobi-Q (http://www.mobi-q.nl/), live meningen peilen via mobiele devices & Feeder BV (http://www.feeder.nl/) - Nieuws op maat

Founding Partners: Beklijf (http://www.beklijf.nu/) en Cor Hospes (http://www.corhospes.nl/)

Meer info: www.contentclub.nl (http://www.contentclub.nl/)

Foto van buitenkant van Regardz Level Eleven (http://www.level-eleven.nl/); 't is dus helemaal bovenin!