addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Annelies V.

Location:

Haarlem
Hometown: Haarlem

Member since:

November 23, 2012

Networks

Wat vind jij de grootste uitdaging op het gebied van Content Marketing?

B2B. Over B2C content marketing is veel meer bekend dan over B2B. Het zijn andere doelgroepen, maar soms ligt consumentengedrag niet ver van beroepsgedrag. Hoe commercieel mag je zijn, hoe breng je je boodschap tot uiting, dat zijn wel vragen die ik graag met onderbouwing beantwoord zie.

Introduction

Ik ben content marketeer van beroep bij NRC Media en geïnteresseerd in kennis en ervaringen van anderen in deze beroepsgroep.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy