addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

‪Webinnholdet ditt er nå core business

17.00 Servering av pizza + øl

Ove Dalen og Eirik Hafver Rønjum gir deg to perspektiver på hvordan skape forretningskritisk innhold i 2013.


17.30 Fire trinn som tar innholdsarbeidet fra fiasko til suksess

Innholdsstrategier, forfatterveiledninger og redaktørhåndbøker. Vi kjenner dem best der de ligger og støver ned i skrivebordsskuffen. Tiden er inne for å prøve en ny medisin.

Eirik Hafver Rønjum - innholdsstrateg i Helsedirektoratet - deler sine tanker rundt hvordan vi kan ta innholdsarbeidet fra frustrerende fiasko til zen-liknende suksess ved hjelp av fire enkle trinn.

18.30 Du møter ikke kundene dine bare på web

Alt for ofte jobber vi med innhold på nettstedet uten å se på kundereisen før og etter. Kommunikasjon i brev, epost, på fakturaen og via selgere og kundesenter gir ekstremt viktige føringer for hvordan vi skal tenke innhold i digitale kanaler.

Ove Dalen, fagsjef og innholdsrådgiver i Netlife Research, forteller hvordan kartlegging av kundereisen kan hjelpe oss å lage langt bedre webinnhold.

Join or login to comment.

 • Giske N.

  Søren, får ikke vært med likevel ...

  June 26, 2013

 • Ove D.

  Vi tyvstarter med Pizza og øl klokken 17.00. Satser på å kjøre første presentasjon ca. 1730. Velkommen!

  1 · June 26, 2013

 • Carina Louise D.

  Gleder meg!

  1 · June 14, 2013

 • Kristin K.

  Sommerfest den dagen.

  June 14, 2013

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy