Serilog og Elasticsearch i .NET

This is a past event

44 people went

Details

Serilog er et forholdsvis nyt logning framework til .NET applikationer, der passer som fod i hose med Elasticsearch. Kom forbi og hør Thomas Ardal tale om hvordan du kan tilføje strukturerede log data til din .NET applikation.
Vi koder et gennemgående eksempel, hvor Serilog sættes op på en ASP.NET (http://asp.net/) MVC applikation med Elasticsearch som storage backend. Sidst ser vi på hvordan vi kan søge i loggen og bygge grafer for store mængder af data med Kibana.

Efter Thomas' oplæg vil Mads Toustrup og Mogens Grabe fortælle lidt om, hvordan d60 (http://www.d60.dk/) bruger Serilog og Elasticsearch som centralt logging setup i de fleste af deres kundeprojekter. Det vil være ca.20 min med eksempler på dashboards, lidt kode og arkitektur, samt lidt om 'gotchas' i forhold til sikkerhed.

Om speakeren

Thomas Ardal arbejder som freelance software konsulent og står samtidigt bag startup virksomheden https://elmah.io , som er en cloud baseret software-as-a-service løsning af ELMAH. Så nogle af Thomas' spidskompetencer er netop logging og Elasticsearch.

Thomas afholder også kurser indenfor dette emne, så hvis du vil lære mere om "Full text søgning med Elasticsearch og .NET (http://gotoacademy.dk/collections/web/products/26-05-2015-full-text-sogning-med-elasticsearch-og-net-kobenhavn)" kunne dette 2 dags kursus d.26/5 måske være interessant for dig.

Thomas blogger i øvrigt på http://thomasardal.com (http://thomasardal.com/) og tweet'er under @ThomasArdal (https://twitter.com/ThomasArdal) på twitter.

This event is sponsored by Planday (http://planday.com/)

** Please note that this session will be in Danish **