addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

XII. Craft Meetup

 • 3 days ago · 6:30 PM
 • Emarsys CraftLab

Sziasztok! Sajnálatos módon Ormandi Zoli betegsége miatt az ő előadásat kénytelenek voltunk utolsó pillanatban átteni egy későbbi időpontra, DE helyette 

Fincza András: Mit adott nekem az Agile? című előadását hallhatjátok. 
Hogyan változtak meg a szoftverfejlesztés értékei és elvei az elmúlt években, évtizedekben? Előadásomban a saját példámon keresztül mutatom be, hogy miben más az agilis és a klasszikus szoftverfejlesztés, hogy hogyan váltam programozóból szoftverfejlesztővé.

Szabó Gábor: Tanítás és tanulás- egy programozó gyakorlati tapasztalatai Uncle Bob (Robert C. Martin) gyakran hangoztatott állítása, hogy az elmúlt 60 évben a szoftverfejlesztők száma ötévente megduplázódik. Ebből kifolyólag a fejlesztők fele öt évnél kevesebb tapasztalattal rendelkezik. Hogyan válhatnak tapasztalt, nagy tudású szoftvermérnökökké? Mik a folyamatnak az állandó, technológiától független állomásai? Az előadásból megismerhetjük az Emarsys tapasztalatait szoftverfejlesztők tanításával és kinevelésével kapcsolatban.

Kapunyitás 18.00/Kezdés: 18.30

Italokról és harapnivalóról gondoskodunk. Az előadások után a beszélgetés tovább folytatódik a közeli Ibolya presszóban.

Magyar nyelvű előadások/This event is in Hungarian

Join or login to comment.

 • Mohai M.

  Enjoyed it! I got interesting and useful info about software testing and developing.

  2 days ago

 • Greg B.

  Várható esetleg hang- vagy képfelvétel? #clean_coding_rocks

  1 · 4 days ago

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy