addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Building a Startup Community


V sredo, 26.2. 2014, se bo odvil najnovejši D·Talk, kjer se bomo pobližje spoznali s problematiko grajenja on-line skupnosti.

Predavatelja Miha Fabjan in Rok Jurečič nam bosta predstavila projekt StartUP Novo Mestoustanovljen na pobudo mladih Novomeščanov, ki so na podlagi svojih izkušenj in zavedanja o trenutni situaciji na trgu prepoznali problem mladih posameznikov in skupin s podjetniškimi ambicijami ter podjetij v JV Sloveniji. 

StartUP Novo mesto je gibanje, ki spreminja trenutno situacijo in ustvarja primerno podporno okolje za mlada slovenska podjetja, jim omogoča priložnosti, kakršne nudi tujina in jim tako pomaga premagovati prve ovire, s katerimi se srečujejo v podjetniškem svetu.

StartUP Novo mesto predstavlja vez in sodelovanje podjetij, poslovnih angelov in investitorjev tako znotraj kot zunaj Slovenije. V manj kot letu dni jim je tako uspelo zgraditi močan startup community preko različnih dogodkov, delavnic in programov katere je obiskalo več kot 1000 obiskovalcev. Trenutno pa pripravljajo nove gibanja, ki bodo zajela področja dizajna, inženirstva in videa.

Se vidimo!Join or login to comment.

23 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy