addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Join the Kaefer Energy Lean journey

Vi inviterer til et spennende møte hos Kaefer Energy for å høre om deres Lean reise, hvordan de jobber med implementering av Lean, og erfaringer de har gjort så langt.

Kaefer har stort fokus på Lean-ledelse og har flere fulltidsansatte Lean-ledere. De har gjennomgått grundig opplæring i Lean-teori og implementeringsteknikk ved Kaefers hovedkontor i Bremen og i prosjekt, og er en del av et internasjonalt nettverk av Leanledere.
Kaefer har så langt på sin Lean-reise allerede implementert Lean i en stor andel av sine prosjekter og avdelinger, og ser at det gir store forbedringer og gevinster til glede for KAEFER Energy og ikke minst sine kunder.

Registrering og frokost starter kl 08.00, selve arrangementet starter kl 08.30. Det er begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på! Link til påmelding: https://www.dataforeningen.no/join-the-keafer-energy-lean-journey.5923110-334685.html

Join or login to comment.

  • Lars Petter E.

    Good review and inspiring delivery showing actual results.

    1 · December 1

11 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy