Rolls-Royce Intelligent Asset Management and Machine Learning

Are you going?

9 people going

Share:

Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK)

Borgundveien 340 · Ålesund

How to find us

Bruk Hovedinngangen på Vest siden

Location image of event venue

Details

Den Norske Dataforening Vest - Ålesund inviterer til Nettverksmøte med tema Rolls-Royce Intelligent Asset Management (IAM) and Machine Learning

Med Jan Chirkowski - Intelligent Analytics Centre Manager Rolls-Royce

Tema: Rolls-Royce IAM and Machine Learning
Vi får besøke det første Intelligent Asset Management (IAM) opplevelse senteret, som demonstrerer hvordan skips intelligens kan høste data for å optimalisere flåte operasjoner, redusere operasjons kostnader og forandre vedlikeholdsfilosofi fra schedule-basert til tilstandsbasert vedlikehold.

Jan Chirkowski gir oss en demonstrasjon av Rolls-Royce sin IAM løsning og deretter får vi ett innlegg om Machine Learning.

Rolls-Royce har åpnet den første i en serie av skips intelligens opplevelses senter for å vise sine kunder, leverandører og partnere hvordan det siste innen digitale løsninger kan transformere den maritime industrien.

Spis med oss:
DND medlemmer (eventuelt de som ønsker å bli medlem) inviteres fra kl 17:00 for mingling og enkel bespisning i kantinen på NMK bygget. kl. 18:00 starter det faglige innlegget, og da er alle interesserte invitert.

-
Nettverksmøte er gratis og åpent for alle. DND (Den Norske Dataforening) er Norges største IT-faglige forening - et åpent, frittstående forum av og for IT-profesjonelle og avanserte IT-brukere. Dataforeningen skal være et samlende fagmiljø for utøvere og brukere av IT-fagene. Foreningens mange fora og arrangementer skal være den foretrukne møteplass for styrking av egen kompetanse og for kompetanseoverføring og erfaringsutveksling med likesinnede. DND Vest: Ålesund er Meetupgruppen for alle som er geografisk i Ålesund.