• SPOUG ERFA møde om Compliance i Microsoft 365 med afsæt i GDPR

  Nykredit Realkredit A/S

  Kom til ERFA-møde hos SPOUG, den 16. september, og mød Bastian Eibner.

  Bastian er Senior Technical Specialist, Modern workplace - O365, Security & Compliance hos Microsoft.

  Bastian vil tale om Compliance i Microsoft 365, her i blandt Azure Information protection og unified labeling, med afsæt i GDPR.

  Vi afholder mødet hos Nykredit, Kalvebod Brygge[masked] København V, fra kl 17 og ca 2 timer frem.

  Tilmelding sker via Meetup arrangement på http://spoug.dk.

  2
 • Office 365 dinner / SharePint

  Vestergade 29

  Så er det tid til Office 365 dinner / SharePint. Der er booket bord på Brewpub, torsdag den 2. september 2021, fra kl. 17:00.

  Hvis du ikke ved hvad Office 365 dinner / SharePint for en type arrangement så kan du læse mere om det på https://om.spoug.dk/#SharePint

  Tilmelding sker via http://spoug.dk.

  Husk der er kun et begrænset antal plaser, så tilmeld dig kun hvis du er sikker på at du kan deltag.

  Brewpub adresse er: BrewPub København, Vestergade 29, 1456 København K

  6
 • SPOUG ERFA møde om PowerApps case: Nets har solgt Betalings Service

  Kom til ERFA-møde, den 29 Juni hos SPOUG og mød Niels Gregers Johansen fra Nets.

  Nets har frasolgt dele af sin forretning til MasterCard, herunder Betalingsservices. I den forbindelse er medarbejdere blevet flyttet til en ny Office 365. Nets er i en overgangsperiode forpligtet til at forsat at levere de samme services som tidligere.

  Møde tager udgangspunkt i Business cases om PowerApps:

  Niels har været involveret i at tilpasse 2 PowerApps løsninger til det nye setup, én som benytter Custom Connectors og SQL, en anden som er lavet i "ren" SharePoint . I det ene scenarie har vi valgt at dele løsning op i 2, i det andet at dele applikationen på tværs af tenants.

  På mødet vil Niels gennemgå løsningernes arkitektur, og specielt de valg der er taget for at kontrollere licensomkostningerne. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

  Mødet starter kl. 17 og varer ca. to timer. Vi afholder mødet via Microsoft Teams. Linket kan findes, efter man har tilmeldt sig Meetup arrangement på http://spoug.dk

 • SPOUG ERFA møde om Office 365 og Azure Devops

  Online event

  Kom til ERFA-møde, den 21 april, hos SPOUG og mød Filip Lindboe. Filip er Freelance Azure architect and developer hos One To See (12C.DK).

  Filip vil tale om Office 365 og Azure Devops og vil dele ud af hans erfaringer omkring Office 365 og Azure DevOps.

  Filip vil gå i dybden med Use cases, Azure Integration Services options and architecture, Resource deployment, Azure DevOps Secure identity management using KeyVault.

  Mødet starter kl 17 og var ca to timer. Vi afholder mødet via Microsoft Teams. Linket kan findes, efter man har tilmeldt sig Meetup arrangement på http://spoug.dk

 • Nyt fra Ignite og Q&A med Martin Martin Boejstrup

  Online event

  Kom til ERFA-møde hos SPOUG og mød Martin Boejstrup, Senior Customer Engineer hos Microsoft.
  Først vil Martin tale om "Nyt fra Ignite" og vil fortælle om take-aways og de annonceringer som Microsoft har haft under konferencen. Derefter vil vi prøve noget nyt og lave en Q&A, hvor Martin vil svare på spørgsmål fra deltagerne.

  Mødet var ca to timer og vi afholder mødet via Microsoft Teams. Linket kan findes, efter man har tilmeldt sig Meetup arrangement på http://spoug.dk

  2
 • SPOUG ERFA møde om nyt fra Ignite og generalforsamling

  Online event

  Kom til SPOUG erfa møde torsdag den 19. november, fra kl 17, online via Microsoft Teams.
  Agenda til dette møde er i et andet format end vi normalt afholder vores ERFA møde. Da vi starter mødet med at afholde en generalforsamling for brugergruppen og et møde foregå online.

  Efter generalforsamling kan du møde Henrik Nordtorp. Henrik er Principal Architect hos ProActive A/S. Henrik kommer vil fortælle om alle key take-aways fra dette års Microsoft Ignite konference og de annonceringer som Microsoft har haft under konferencen. Vi afholder mødet via Microsoft Teams. Linket kan findes, efter man har tilmeldt sig Meetup arrangement på http://spoug.dk

  1
 • SPOUG Microsoft Teams Governance workshop

  Klausdalsbrovej 601

  Kom til gratis SPOUG workshopdag om governance på Microsoft Teams, Torsdag den 5. marts 2020. På workshopdagen vil AvePoint fortælle om mulighederne for opbygning af en god governance i Microsoft Teams.

  Tema:
  AvePoint’s free half-day Operational Governance for Microsoft Teams workshop will equip your Office 365 customers with practical solutions to common management and governance concerns for Microsoft Teams. They’ll walk away with all the tools they need to implement a proactive operational governance strategy.

  Agenda for the day:
  - What is Microsoft Teams and its role in today’s digital workplace?
  - How Microsoft Teams can optimize productivity and how organizations are currently adopting Microsoft Teams.
  - How Microsoft Teams provides enterprise security and compliance.
  - Strategies for preventing information overload, data sprawl, shadow IT and more.

  The workshop could be interesting for following roles:
  - IT Teams
  - Security and Compliance Teams
  - User Adoption Lead

  OBS! Selve workshoppen og emnediskussioner vil foregå på engelsk, da det er en udenlandsk taler som afholder workshoppen.

  Vi afholder mødet hos NETS, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, fra kl. 09:00 til ca. 14.00 S.U. den 1. marts.

  Tilmelding sker på http://spoug.dk

  2
 • SPOUG ERFA møde om Intranet anno 2020

  Strandboulevarden 49

  Kom til SPOUG ERFA møde onsdag den 6. februar, i København, og mød Anne Molbech-Kuskner, Leder af intern kommunikation i Kræftens Bekæmpelse.

  Anne vil tale om Intranet anno 2020 og vise deres intranet frem, der i 2019 blandt andet vandt Intrateam prisen for bedste intranet. Anne vil fortælle om hvordan intranet blev en succes og hvad de har gjort for at nå i mål.

  Vi afholder mødet hos Kræftens bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, fra kl. 17:00 til ca. 19.00 S.U den 1. februar.

  Tilmelding sker på http://spoug.dk

  2
 • SPOUG ERFA møde om nyt fra Ignite og generalforsamling

  Kalvebod Brygge 1-3

  Kom til SPOUG erfa møde torsdag den 28. november, i København.
  Agenda til dette møde er i et andet format end vi normalt afholder vores ERFA møde. Da vi starter mødet med at afholde en generalforsamling for brugergruppen.

  Derefter kan du møde Henrik Nordtorp. Henrik er Principal Architect hos ProActive A/S. Henrik kommer frisk fra Microsoft Ignite konferencen og vil fortælle om take-aways og de annonceringer som Microsoft har haft under konferencen. Vi afholder mødet hos Nykredit, Kalvebod Brygge 1-3, København V fra kl. 17:00 til ca. 19. S.U den 25. november. Tilmelding sker på http://spoug.dk

  1