Location visible to members

Details

Iedere dag creëren bedrijven, overheden en particulieren grote hoeveelheden gegevens – tot wel ruim 2,5 quintiljoen bytes per dag. 90% van alle data is de laatste twee jaar gecreëerd. Wie met Big Data aan het werk is, ontdekt iedere dag nieuwe mogelijkheden. Big data biedt een groot potentieel aan strategische informatie en kansen.

Van Bytes naar Business case. Big Data verandert de manier van leven en werken. Wat kan je ermee en hoe ga je ermee om? Ontdek het op Data Donderdag!

Data Donderdag is een tweemaandelijks evenement in de Beurs van Berlage te Amsterdam over de impact van Big Data. Zonder alle technische details maar met concrete voorbeelden hoe big data de wereld en het bedrijfsleven gaat veranderen. Tevens zullen wij big data start-ups de mogelijkheid bieden om te pitchen tijdens Data Donderdag. Data Donderdag sluit af met een netwerkborrel, waarmee je direct in contact komt met andere Big Data fans en enthousiastelingen.

De eerste editie van Data Donderdag ziet er als volgt uit:

Donderdag 12 december 2013 – Berlage Meet & Workspace Amsterdam

Inloop: 18.30 uur
Start: 19.00 uur
Borrel: 20.30 – 21.30 uur

Kick-off:
Mark van Rijmenam – oprichter BigData-Startups en mede-organisator Data Donderdag

Spreker 1:
Sander Klous - Big Data Services Lead KPMG Management Consulting
KPMG – Big Data ecosystemen in bedrijfsleven en maatschappij.

Spreker 2:
Arjan de Ruiter – Teammanager.
Bol.com – “iedere klant zijn eigen winkel”

Big Data Start-up pitch:
Jurjen van Rees – co-founder The ANT Works
Networking Big Data Analytics

Het evenement zal geheel in het Nederlands plaatsvinden. Data Donderdag is het event voor marketing, online, strategie, IT en innovatie managers.

Aanmelden voor deze inspirerende avond is kosteloos. Geef je snel op, want er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar. Je kunt je tot twee dagen voor het evenement kosteloos afmelden. Er is een no-show fee verbonden aan dit evenement. Als je zonder afmelding vooraf niet aanwezig bent op deze dag, dan zijn we genoodzaakt 20 euro kosten (catering en locatie) in rekening te brengen.

Mark, Rutger & Rob

Data Donderdag is gericht op managers, (online & digital) marketeers en business owners (it en marketing directors) die op zoek zijn naar aansprekende cases en praktijkvoorbeelden. Data Donderdag heeft als doelstelling de doelgroep te inspireren en te verbinden om de ontwikkelingen op het gebied van Big Data een stimulans te geven.

Data Donderdag biedt alleen toegang aan Big Data software vendors en system integrators via sponsoring van een Data Donderdag. Voor #1 Data Donderdag bieden wij de mogelijkheid dit evenement te sponsoren. Neem hiervoor contact op met de organisatie voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar info@datadonderdag.nl.