addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

angelique b.

Location:

Amsterdam

Member since:

December 4, 2013

Wat hoop je te leren bij Data Donderdag?

Onze (data) wereld is sterk aan het veranderen, vooral door de transitie van print naar digitaal. Andere branches lopen wat dat betreft op ons voor, ik ben heel benieuwd hoe andere bedrijven met die veranderingen om zijn gegaan. Vooral dus leren van anderen.

Bij welk bedrijf werk je?

No answer yet

Hoe ver is het bedrijf waar je werkt al met big data?

Wij zijn pas begonnen met het inrichten van een big data omgeving waar de data van het digitale gedrag van onze lezers wordt verzameld. De eerste stap is gezet met registratie data, maar nu volgt een grote... clickstreams toevoegen! De reigstratiedata verzamelen we in een big data oplossing, de integratie met onze offline data doen we alleen geagreggeerd in een separaat datawarehouse. Maar met de clickdata zullen we eerst moeten gaan profileren in de big data omgeving, dan redden we het niet meer met aggregaten.

Hoe heb je ons gevonden?

marketingfacts

Introduction

Manager van het Business Intelligence team bij De Persgroep, de grootste uitgever van NL van landelijke en regionale dagbladen.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy