Past Meetup

Decemberi DebTech meetup: Agilis fejlesztés

This Meetup is past

56 people went

Location image of event venue

Details

Elérkezett ez is. Itt az év vége, karácsony, szilveszter, bejgli, kocsonya, és újévi fogadalmak. És eljött az év utolsó DebTech meetupja is!

Időpont 2015. december 14. 18.00 óra
Helyszín: Negyerdei Víztorony
Részvételi díj: 500 magyar forint
Téma: Agilis Szoftverfejlesztés - Hogyan csinálják a nagyok?

Na, de nézzünk mi is kicsit előre! A téma az agilis fejlesztés lesz! Miért? Mert valahogy el kell jutni A-ból B-be. Vagy akár mert egy újévi kívánság is lehet pl. egy új startup vagy fejlesztés beindítása, amit bizony végig kellene csinálni. Erre jó pl. az agilis fejlesztés. Hogy A-ból B-be juss, és elkészüljön az, aminek el kell készülnie, ráadásul olyan is legyen, amilyennek lennie kell.

Ezt a témát járjuk körbe idén az utolsó meetup-unkon. 2 vendégünk lesz.

Fabók Zsolt ex-Prezisszoftverfejlesztő, projektmenedzser és blogger. "Mindig is érdekelt, hogy hogyan lehet gyorsabban és egyre jobb minőségben szoftvereket írni és leszállítani. Ezért is kezdtem el foglalkozni az agilis módszerekkel és Kanbannal. Lassan tizedik éve dolgozom ilyen közegben és igyekszem másoknak is segíteni. Többek között ezért is alapítottam a budapesti lean kanban meetup csoportot és kezdtem el a limited WIP society magyarországi ágát.A cikkeimet és korábbi előadásaimat megtaláljátok a http://www.zsoltfabok.com/ alatt. Az előadásomban arról fogok beszélni, hogy mik azok a praktikák, amiket egy startup vagy egy kis cég azonnal tud használni a Scrum, Kanban, Lean, Agile UX és Lean UX metodikákból."

Bettenbuk Zoltán, Developement Owner @LogMeIn, programozó (10 éves kora óta) és 7 éve vezetőként dolgozik. "Jelenleg a join.me (LogMeIn) senior fejlesztési menedzsere vagyok. Nem szeretek előadni, de nagyon szeretek az agilitásról, és a célratörő fejlsztési és vezetési módszertanokról beszélgetni. Az előadás(sorozat) témája is ez lesz: Beszélgetünk arról, hogy mit tekintünk mi a LogMeIn-nél agilisnek, és bemutatok egy elméletet, ami alapján a csapataimat szervezem. És egy kérés: csináljuk interaktívra! :)"

Az előadások után Startup Standup. Jelentkezz: http://goo.gl/forms/cVUkgI24qv (http://goo.gl/forms/cVUkgI24qv)

Találkozzunk december 14-én 18.00 órától a Nagyerdei víztoronyban!

Nyomj egy RSVP-t és gyere el :)

Program:

18.00: Welcome
18.10: Fabók Zsolt előadása
18.40: Bettenbuk Zoltán előadása
19.10: Startup Standup
19.20: évértékelő by Laci (DebTech)

A meetupon való részvételi díj 500 forint. De szívesen veszünk támogatásokat is, erről bővebben itt (http://meetup.debtech.hu/index.php/tamogasd-a-debtech-et/).

Full transparensek vagyunk. A DebTech egy civil kezdeményezés, amit a Ti belépőitek, és szponzorok segítenek működtetni. Ezért eldöntöttük, hogy a költségvetésünket nyilvánossá tesszük, amit Te is megnézhetsz itt (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nD8M2U0x2TGqWUmZDRY9VZ8x6FxKIUxA0t2o5iRxoxY/edit?usp=sharing).