addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

A Growth 50 árnyalata

Oké, megvan az ötlet. Megvan a termék is. De hogyan érjük el, hogy minél több emberhez eljusson? Hogy érjük el, hogy minél több ember használja, és hogy minél több ember fizessen is érte? Ha ezek a kérdések felmerültek Benned, akkor az áprilisi mítápon választ kaphatsz, vagyis inkább válaszokat, merthogy ahány termék, annyi growth.

És hogy kik segítenek majd megválaszolni a kérdéseid? 
Az M&Ms a Johnson&Johnson után szabadon: G&G, az az Gábor és Gábor.

A piros sarokban:
Papp Gábor online marketing és SEO szakértő, a The Pitch online marketing blog társalapítója. Szakterülete a keresőoptimalizálás, a Growth Hacking és az üzleti modellek. Ügyfelei között volt több Techstars és Seedcamp befektetés is, nagy hazai technológiai cégek, de dolgozott együtt New York Times Bestseller íróval is. Jelenleg a Shapr3D growth marketingese.


Előadásának címe:
A Growth Hacking és a Mobile Growth alapjai

Hogyan lehet egy pár fős budapesti céggel az Apple látókörébe kerülni és harcba szállni a több száz fős versenytársakkal szemben? Hogy érdemes egy alkalmazást a piacra vinni? Milyen csatornákat érdemes haszálni? A Shapr3D jelenleg az egyetlen magyar cég, amely fent van az Apple weboldalán és rendszeresen szerepel a hivatalos iPad Pro reklámokban is. A terméket a világ 180 országában használják. Gábor a Shapr3D növekedési csapatát vezeti, és az előadásban azt mutatja meg hogy miként lehet a growth hacking és a mobilapp marketing eszközeit felhasználni a nemzetközi terjeszkedés érdekében.

A kék sarokban pedig:
Nagy Gábor, Online marketing szakértő, a SEO csapat vezetője a Growthery ügynökségnél. Szakterülete a keresőoptimalizálás és a tartalommarketing. Dolgozott többek között a Vodafone-nál és egy tech startupnál marketingesként, valamint Google Ground és Startup Pirates alumni. Rendszeres szerző a The Pitch online marketing blogon.

Amiről beszélni fog:

Content & Growth: Esettanulmányok és haladó tippek

A content a mai napig az egyik leghatékonyabb kommunikációs eszköz, ezért is vált a növekedés fő motorjává a legtöbb feltörekvő cégnél. De hogy is kapcsolódik be a content a teljes marketingstratégiába? Hogy érdemes felépíteni, megvalósítani? Mi az, ami működik? Mi az, ami nem? Hogy lehet ötletet meríteni a versenytársaktól? Az előadáson valós esettanulmányokat veszünk és azokból olyan tippeket és trükköket meríthetsz, amelyek másoknál már működtek. De emellett olyanokat is megmutatok, amelyekkel nem érdemes próbálkozni, mert nem működnek.


A kék és piros hasonlat mentén: ez nem boxmeccs lesz. Sokkal inkább tömegverekedés. Ugyanis az előadások meghallgatása után egy fél órás blokkban,a saját helyzeteteket bemutatva tehettek fel kérdéseket Gábornak és Gábornak, akik azon lesznek, hogy jó tippekkel segítsenek Benneteket céljaitok elérésében.

Utána pedig mehet a sör és a networking tovább!

Nyomj RVSP-t és találkozzunk a DebTech Meetupon!
A belépő a megszokott 500 HUF

Join or login to comment.

Our Sponsors

  • Racingnet Kft.

    Innovatív webfejlesztő cég vagyunk .NET fejlesztőket várunk csapatunkba

  • EPAM Systems

    Közép-Európa egyik legnagyobb szoftverfejlesztő cége.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy