Workshop Design Sprint 2.0

Are you going?

4 spots left

Share:

Angi Studio

ILSY-plantsoen, Laan van Haamstede · Den Haag

How to find us

Tegenover het rood-wit gestreepte gebouw van de scouting :)

Location image of event venue

Details

Conceptontwikkeling kan weken of zelfs maanden in beslag nemen. Maar waarom zoveel tijd besteden, zonder te weten of je de juiste kant op gaat? Een Design Sprint helpt je in 4 dagen nieuwe concepten te ontwikkelen en direct te toetsen met jouw eindgebruikers.

Het is dus niet zonder reden dat organisaties als Google, Slack en Uber deze methode massaal toepassen. Het is een veilige omgeving om te kunnen experimenteren met jouw meest kansrijke ideeën. Alles wat je kan verliezen, is immers maar 4 dagen.

“The only way to win is to learn faster than anyone else.”
— Eric Ries

INHOUD
Tijdens deze workshop gaan we vooral veel zelf doen! We zullen de belangrijkste principes met jullie oefenen en vertellen graag over welke aanpassingen wij hebben gedaan om het proces nog beter te laten verlopen.

Na deze workshop weet je…
- ...wat Design Sprint 2.0 inhoudt & wat het je oplevert
- ...of deze methode past bij jouw organisatie
- ...wat wij graag hadden willen weten voor onze eerste Sprint; Onze learnings uit 55+ Sprints.
- ...wat er vóór en na de sprint komt; De missende hoofdstukken uit het boek.

PROGRAMMA
17:45 Deuren open, pizza & bier
18:15 Start workshop
19:45 Afsluiting & Borrel

Esther Wieringa en Anna Botsvine faciliteerden samen al meer dan 55 Design Sprints samen met klanten als SNS Bank, International Baccalaureate Organization, Gemeente Den Haag en Reed Business. Zij kunnen al jullie vragen over design sprints beantwoorden en delen maar al te graag al hun ervaringen uit de praktijk.

-----------
PARKEREN
Let op: niet parkeren bij het ILSY-plantsoen 1 (Oud vliegveld Ypenburg), het hek gaat hier dicht ’s avonds. Er zijn parkeerplekken bij ons kantoor, aan de straat of bij de Aziatische supermarkt.

-----------
FOTOGRAFIE / VIDEOGRAFISCHE TOESTEMMING
We nemen foto's en video's tijdens het evenement voor onze blogposts, social media en promotiemateriaal. Door naar de meetup te komen geef je ons toestemming om foto's en video's te gebruiken waar jij mogelijk opstaat. Wil je dit niet? Laat het ons dan weten bij aankomst.