Kubernetes: binnen 3 maanden naar productie

This is a past event

28 people went

Location image of event venue

Details

Deze Technight vindt plaats op woensdag 28 maart 2018 op ons kantoor in Rotterdam. De Technight is voor iedereen die nieuwe development technologieën wilt leren en/of mede dev-enthousiasten wilt leren kennen. Tijdens onze maandelijkse Technight kun je:
- Genieten van een heerlijk buffet, snacks, bier en fris
- Kennis opdoen van de nieuwste (development) technologieën
- Andere development enthousiasten leren kennen

Techtalk
De afgelopen jaren is container technologie steeds prominenter geworden. Zowel lokaal als in productie draaien er steeds meer applicaties in containers. Sinds 2017 is er een duidelijke winnaar als het gaat om containers in productie te draaien: Kubernetes, het open-source container management platform bedacht door Google. Dit kan zowel on-premise als cloud agnostisch in de cloud draaien.

David Weterings (Senior Python Developer) neemt jullie mee in zijn ervaringen met Kubernetes. Het afgelopen jaar heeft hij meerdere bestaande type applicaties (NodeJS, Python, Django) Kubernetes-ready gemaakt, gemigreerd en in productie beheerd. Tijdens deze Technight worden de volgende vragen voor jou beantwoord:

- Wat is Kubernetes?
- Hoe maak ik mijn applicatie Kubernetes-ready?
- Waar moet ik op letten als ik iets in Kubernetes draai?

Spreker
David Weterings

Niveau
Senior

Taal
Nederlands

Programma
17:30 - 18:30 uur ~ Inloop, buffet en drankjes

18:30 - 19:30 uur ~ Presentatie "Kubernetes: binnen 3 maanden naar productie"

19:30 uur ~ Naborrelen

Overig
Parkeren is gratis vanaf 18:00 uur. Goed om te weten is dat er vaak genoeg parkeerruimte is rond dit tijdstip. Mocht je met het OV komen, wat erg praktisch is; metrostation Coolhaven zit op 5 minuten loopafstand. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om de tram te pakken. We bevinden ons namelijk tussen twee tramstations (lijn 10).

Locatie
Puntegaalstraat 85, Rotterdam

Contact
Indien je nog vragen hebt of je hebt interesse in meer of aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Brenda via [masked].

Tot dan!!

NOTE: Wij vragen recruiters weg te blijven