Spelen met Kubernetes

Are you going?

1 spot left

Share:
Location image of event venue

Details

Deze TechNight vindt plaats op woensdag 27 maart 2019 in ons pand in Rotterdam. De TechNight is voor iedereen die nieuwe development technologieën wil leren en/of mede dev-enthousiasten wil leren kennen. Tijdens onze maandelijkse TechNight kun je:
- Genieten van een heerlijk buffet, snacks, bier en fris
- Kennis opdoen van de nieuwste (development) technologieën
- Andere development enthousiasten leren kennen

Techtalk
Inzicht in Kubernetes met een autoscaling demo:
Softwareontwikkelaars staan tegenwoordig voor grote uitdagingen. Klanten eisen ultrakorte ontwikkeltijden, gegarandeerde beschikbaarheid, maar ook een hoge performance en kwaliteit.

Containertechnologie biedt verschillende voordelen bij de ontwikkeling van (web)applicaties. Doordat de technologie voorspelbaar en consistent gedrag van de applicatie garandeert, zijn applicaties stukken efficiënter te ontwikkelen.

Om zaken als beschikbaarheid, schaalbaarheid en performance van de applicatie te managen, is er een betrouwbaar platform nodig, zoals Kubernetes.

In deze presentatie gaat Jan Stomphorst in op de basics van Kubernetes. Hoe werkt Kubernetes en hoe kan het voor ons werken?

Spreker
Jan Stomphorst
Senior Solutions Architect

Niveau
medior/senior

Taal
Nederlands

Programma
17:30 - 18:30 uur ~ Inloop, buffet en drankjes

18:30 - 19:30 uur ~ TechTalk 'Spelen met Kubernetes'

19:30 uur ~ Borrel

Overig
Parkeren is gratis aan de achterzijde van het pand. Ook kun je gratis parkeren bij het Feyenoord Stadion.
Mocht je met het OV komen, wat erg praktisch is; tramhalte Stadion Feyenoord zit op 1 minuut loopafstand (tram 12 en 23).

Locatie
Stadionweg 57C, Rotterdam

Contact
Indien je nog vragen hebt of je hebt interesse in meer of aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Brenda via [masked].

Tot dan!!

NOTE: Wij vragen recruiters weg te blijven