DIO#3 Design Thinking - Samskaping og forretningsverdi

This is a past event

63 people went

Lille Grensen 7

Lille Grensen 7 · Oslo

How to find us

Accenture Interactive Studio ligger i Lille Gensen 7. Du finner oss på venstre side av turistbutikken. Ring på 402 til Accenture Interactive. Vi holder til i 4. etg.

Location image of event venue

Details

Velkommen til DIO#3 Design Thinking - Samskaping og forretningsverdi

Hva er Design Thinking? Hvordan skaper Design Thinking forretningsverdi? Hvordan bygger vi en kultur for samarbeid og hvordan kan vi i kryssfunksjonelle team jobbe og skape sammen?

Vår tredje meetup handler denne gang om Design Thinking. Vi tar en titt på Design Thinking fra et teoretisk perspektiv og blir vist praktiske eksempler fra Accenture.

Vi får besøk av Linda Helgesen, sertifisert design thinking coach og service design lead i Accenture Interactive, og Adele Heger, digital transformasjon konsulent i Accenture Interactive.

Adele Heger skal snakke om hvordan Design thinking skaper forretningsverdi. Design thinking er et tankesett og en tilnærming til problemdefinering og problemløsning, der vi setter mennesket i sentrum og designer tjenester rundt menneskets behov og opplevelser. Dette er ikke noe man gjør på bekostning av forretningsverdi, men snarere for å skape forretningsverdi. Dette foredraget skal gå inn på hvordan man gjennom å ha fokus på brukerens behov kan drive innovasjon som virkelig betyr noe - og på denne måten skape mest mulig verdi ikke bare for brukeren, men for bedriften.

Linda Helgesen skal snakke om hvordan vi med bruk av Design Thinking kan skape verdi og relevans, samt hvordan vi kan skape en kultur for å jobbe godt sammen på tvers av funksjoner. Videre vil hun gå inn på eksempler fra et tungt dataprosjekt, hvor de arbeidet med å skape et brukerfokus. Hun vil snakke om Equinor der de har laget en løsning for beslutningsstøtte for vedlikehold av utstyr på plattformer.

AGENDA:
[17:00 - 17:30] Dører åpne. Vi serverer mat og drikke
[17:30 - 17:35] Velkommen og praktisk informasjon
[17:35 - 18:00] Adele Heger (Accenture) - " Hvordan Design thinking skaper forretningsverdi "
[18:00 - 18:25] Linda Helgesen (Accenture) - "Praktiske eksempler på bruk av Design Thinking»
[18:25 - 19:00] Paneldiskusjon moderert av Camilla Rødsrud (Accenture)
[19:00 - 20:00] Nettverking